Amerikanac zagrmeo o Novaku! Nije trebalo da bude kažnjen!?

16.04.2024

21:14

0

Autor: A. S.

"Ne znam šta da kažem bazi obožavatelja, pokušavam da to pokrijem, jer ih se bojim"

Amerikanac zagrmeo o Novaku! Nije trebalo da bude kažnjen!?
Novak Đoković i Endi Rodik - Copyright Profimedia/Juergen Hasenkopf

Ponašanje Novaka Đokovića na masters turniru u Monte Karlu mnogima se nije dopalo, naročito u momentima kada je gubio i pokazivao nervozu. 

Novak nije osvojio trofej ni na turniru na šljaci, a u meču protiv Kaspera Ruda čak je ušao u raspravu sa publikom, pa je i opsovao.

Bivši američki teniser Endi Rodik, koji se po završetku karijere često pojavljuje kao gost i analitičar tokom teniskih mečeva, komentarisao je i dešavanja u Kneževini, i to redom, od Holgera Runea, koji je bio kažnjen.

- Ako Rune upadne u nevolje jer pravi životinje od balona svojim rukama, onda dobija upozorenje. Onda ako neko pogleda gomilu i na dva različita jezika u istoj rečenici kaže, začepi. Osećam da bi to trebalo da opravda upozorenje - rekao je Rodik i potom dobio pitanje o tome ko je opsovao publiku, a kako nije uspeo da izbegne odgovor, kratko je rekao:

- Najveći teniser svih vremena. Nemoj - rekao je nekadašnji prvi teniser sveta i dodao:

- I tako, bukvalno, ne znam šta da kažem bazi obožavatelja. Oni su kao - nije me briga ako psuje. Ja sam kao - to je u redu. Ali i to je pravilo koje važi 50 godina. Zato što vam se ne sviđa pravilo, nije trebalo da bude kažnjen? Ne razumem. To je nelogično. To je ludo. Činjenica je da je to bila stvar koja je pokrenula ovu nedelju. Oh, Bože, to je tako dosadno. U svakom slučaju, Novak je neverovatan. Ali pokušavam da to pokrijem jer ih se bojim.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike