"Ako ćerka želi jednoroga, dobiće ga!" Pablo Eskobar, od surovog narko-bosa do brižnog oca

06.12.2021

19:30

0

Manuela Eskobar je odrastala bezbrižno, bez obzira na to što joj je otac bio šef kolumbijskog kartela

"Ako ćerka želi jednoroga, dobiće ga!" Pablo Eskobar, od surovog narko-bosa do brižnog oca
profimedia-0368749008 - Copyright Profimedia

Pablo Eskobar, kolumbijski narko-bos zastrašujuće reputacije.

Na vrhuncu „karijere“, sredinom osamdesetih, njegov kartel je snabdevao više od 80 odsto tržišta kokaina u SAD i na taj način pravio 21,9 milijardi dolara godišnje. Iako je bio poznat po nasilnom ponašanju, imao je i jednu slabu tačku. Bila je to njegova porodica, a posebno ćerka.

Manuela Eskobar, Pablova jedina ćerka, odrastala je bezbrižno, bez obzira na to što joj je otac bio narko-bos. Činio je sve da se njegova princeza oseća udobno. Bukvalno sve.

 

 

Dozvoljavao joj je sve što poželi i pružao joj sve što je novcem mogao da joj kupi.

Osim što je mogao da zadovolji sve materijalne potrebe svoje porodice, Eskobar bio je pun ljubavi, ali i brižan muž.

Eskobarova ćerka Manuela se najviše pojavljuje u pričama o njegovoj spremnosti da se ona oseća voljenom. Prema rečima njegovih bivših prijatelja, on nije oklevao da učini bilo šta za njeno dobro.

 

 

Jednom dok se porodica skrivala na planini Medelin, prema „Business Insideru“, Manuela se razbolela te su roditelji morali naći način da je zagreju. Eskobar je zapalio vatru koristeći ono što je imao pri ruci — novčanice u vrednosti od dva miliona dolara, kako bi zaštitio dete od smrzavanja. 

Međutim, to je bio daleko od najčudnijeg čina koji je ovaj požrtvovani tata preduzeo da bi usrećio svoju mezimicu. Kada je Manuela odlučila da želi jednoroga, Pabla čak ni stvarnost nije sprečila da joj ga nabavi.

Kako, naravno, pravi jednorog nije dolazio u obzir, narko-bos je naredio da se jedan „napravi“. Ljudi koji su radili za njega kupili su malog belog konja i počeli da smišljaju kako da ga obdare rogom tipičnim za mitsku životinju.

Posle ove fizičke traume, jadna životinja je umrla od infekcije.

Eskobar je jednom prilikom otišao toliko daleko da je naterao jednu od svojih ljubavnica da abortira njihovu bebu jer je obećao Manueli da će ona biti poslednje dete po njegovoj liniji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike