Ovako je Kejt Midlton držala žene dalje od Vilijama dok su bili samo prijatelji

01.11.2022

14:04

0

Autor: 24sedam

Često bi glumila njegovu devojku kako bi ga spasila od nasrtljivih obožavateljki

Ovako je Kejt Midlton držala žene dalje od Vilijama dok su bili samo prijatelji
Prinčevski par na fakultetu - Copyright Profimedia

Pre nego su započeli svoju romantičnu vezu, za vreme studentskih dana, Kejt i Vilijam su bili dobri prijatelji. Par se upoznao na početku studija na uglednom Univerzitetu St. Andrews u Škotskoj. Kao pripadnik kraljevske porodice, Vilijam je od samog starta bio u centru pažnje na fakultetu, samim tim često i na meti suprotnog pola. S obzirom da je po prirodi dosta povučen princu je neretko u takvim situacijama bilo neprijatno, posebno kada je trebalo da saopšti da nije zainteresovan za neku devojku.

To su bile situacije u kojima bi Kejt bila od velike pomoći. Smislila je način kako će spasiti princa od neprijatnih situacija sa devojkama. Tu priču je opisala Kejti Nikol u svojoj knjizi "Kejt: Buduća kraljica".

"Sećam se jedne situacije kad se djevojka uvaljivala Vilijamu do te mere da je bilo prilično neprijatno. Pristojan kakav jeste, nikako nije uspevao da je se reši. Pokušavao je na ljubazan način, ali devojka nije odustajala."

Profimedia
 


I tu na scenu stupa Kejt, baš poput prave prijateljice. "Iznenada, Kejt se stvorila iza Vilijama i nežno ga zagrlila. Nakon toga je Vil rekao "Oprosti, ali već imam devojku".

Nedugo nakon toga između njih se dogodilo "nešto više od prijateljstva", a nakon što su završili prvu godinu, par se preselio u iznajmljenu kuću, zajedno sa još dvoje cimera. Njih četvero plaćali su kuću 100 funti nedeljno po osobi, piše miss7.24sata.hr.

Profimedia
 

Na trećoj i četvrtoj godini studija Vilijam i Kejt su se preselili u kuću na privatnom imanju, u blizini fakulteta. Vlasnik imanja bio je dalji rođak princa Vilijama i blizak prijatelj kraljevske porodice, Henry Cheape.

Ta selidba bila je olakšanje za princa i celu porodicu obzirom da je na imanju bio značajno sigurniji i štićeniji nego što je to bio u studentskim domovima i kućama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike