Putujte na kraljevski način! Bez ovih stvari Kejt Midlton ne kreće na put

06.08.2022

14:04

0

Autor: A.G.

Nekoliko stvari čine obavezni deo ručnog prtljaga vojvotkinje od Kembridža

Putujte na kraljevski način! Bez ovih stvari Kejt Midlton ne kreće na put
Kako putuje kraljevska porodica - Copyright Profimedia

Da li ste se ikada zapitali kako Kejt izgleda tako savršeno sveža i njegovana nakon dugog leta?

Tek izašla iz aviona, svaka dlaka nas vom mestu, a garderoba sveže ispeglana. Tajna je u pažljivo osmišljenoj putnoj strategiji.

"Sve što vojvotkinja ili njeni ljudi treba da urade je da se upoznaju sa najboljim tkaninama koje se ne gužvaju", rekao je bivši kreativni direktor Mulberrija Skot Henšal za MailOnline. Nastavio je sugerišući da je odeća od poliestera, najlona, akrila i olefina najbolja opcija.

Profimedia
 

Svi znaju da letenje može dehidrirati vašu kožu, zbog čega postoji nekoliko ključnih proizvoda za negu kože na koje se vojvotkinja oslanja kada putuje.

Ranije je objavljeno da Kejt uvek sa sobom nosi kompaktno ogledalo, upijajući papir, maramice i balzam za usne gde god da ide. Ove četiri osnovne stvari su tu da osiguraju da je vojvotkinja spremna za kameru gde god da krene.

Profimedia
 

Neophodne stvari za kosu su vojvotkinji ništa manje važne, a kraljevska lična frizerka Amanda Kuk Taker se često fotografisala kako se pridružuje Kejt na njenim kraljevskim turnejama.

Priča se da kraljica Elizabeta ima duple komade odeće za slučaj neočekivanih nezgoda. Kejt ne ide toliko daleko, ali verovatno pakuje rezervnu odeću i obuću kako bi se uverila da će izbeći eventualne nezgodacije.

Profimedia
 

Vojvotkinjine haljine nikada nećete videti tek tako rasklopljene i gurnute u kofere. Da bi se sprečili nabori, neke haljine se nose u avion u pojedinačnim nosačima za odeću, a The Sun je čak izvestio da za njene haljine čak postoji i poseban red sedišta!

Iskusni putnici Kejt i Vilijam imaju impresivnu kolekciju prtljaga po meri luksuznog turističkog brenda Globe-Trotter, kao i njihova deca princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike