Šta je to što je kraljicu najviše „impresioniralo” kada je upoznala Kejt Midlton

15.07.2022

08:03

0

Autor: A.G.

Kejt je postala prva devojka koja je pozvana u Sandringem za Božić sa ostatkom kraljevske porodice

Šta je to što je kraljicu najviše „impresioniralo” kada je upoznala Kejt Midlton
profimedia-0706359563 - Copyright Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton nesumnjivo su jedan od najpoznatijih parova na svetu. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ove godine su proslavili jedanaestu godišnjicu braka i roditelji su troje dece – princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa.

Par se upoznao na univerzitetu 2001. i počeli su da se zabavljaju nakon nekoliko godina prijateljstva. Iako su se nakratko razišli 2007. godine, pauza je navodno učvrstila Kejtinu ulogu buduće kraljice jer je kraljica Elizabeta cenila njenu diskreciju o detaljima njihovog odnosa koje nikada nije otkrivala novinarima. Posle nekoliko meseci Vilijam i Kejt su ponovo bili zajedno, a ostalo je, istorija.

Profimedia
 

Kejt je postala prva devojka koja je pozvana u Sandringem za Božić sa ostatkom kraljevske porodice, a čini se da je njena snažna veza sa kraljicom počela veoma rano.

Profimedia
 

Prema rečima novinara i biografa Endrua Mortona: „Kraljica je bila  impresionirana vojvotkinjom kada ju je upoznala jer je brzo shvatila da se Kejt zaljubila u Vilijama zbog njega samog, a ne zbog njegove titule.“

Autor je dodao da monarh „provodi mnogo više vremena podržavajući i negujući vezu Vilijama i Kejt nego što je to činila sa Čarlsom i Dajanom“.

Poznata je Vilijamova odluka da sačeka pre nego što zaprosi Kejt, rekavši u intervjuu iz 2005. da je „previše mlad da bi se oženio u tim godinama“. Šest godina kasnije stao je ispod oltara.

Profimedia
 

Kraljevska biografkinja Kejti Nikol elaborirala je ovo u svojoj knjizi "The Making of a Royal Romance", pišući: „Bio je svestan da je njegov otac bio pod pritiskom da oženi Dajanu jer se smatrala odgovarajućom nevestom. Nije bio voljan da se pokloni sličnom pritisku i zakleo se da neće žuriti do oltara.“

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike