Pridržavajte se ovih 7 pravila za ispunjavanje svake želje

25.07.2022

18:31

0

Autor: 24sedam

Želje su naši snovi, a snovi ispunjavaju život smislom i osećajem sreće

Pridržavajte se ovih 7 pravila za ispunjavanje svake želje
Ilustracija - Copyright Profimedia

Život pokazuje da se to ne događa uvek, jer da biste ispunili želju, trebate se usredsrediti na nju i slediti put njene realizacije. Pa ipak, važno je pridržavati se 7 pravila za ispunjenje svake želje! U nastavku ćemo vam reći više o ovim pravilima.

Unsplash
 

Da bi se stvorila želja, trebate je realizovati i poslati svoju poruku višim silama. Možete ih nazvati Stvoriteljem, Svemirom ili Kosmosom, ali ostaje činjenica da se bez podrške odozgo niti jedna želja na ovom svetu ne ostvaruje! Sada razgovarajmo o tome kako oblikovati želju tako da se ona stvarno ostvari.

Pixabay
 

1. Napišite svoju želju

Već smo saznali da želja nije samo misao. Mora biti napisana na komadu papira, pažljivo, lepim, overenim rukopisom. Ako mislite da je to lako učiniti, varate se! Na primer, možete napisati: „Želim imati auto!“. Čini se da je to dovoljno, da je sve ispravno napisano. Ali zapravo nije! U ovoj poruci nema roka, što znači da je potpuno neshvatljivo kada će vam se tačno ostvariti želja – za mesec, godinu, ili možda za 20 godina!

Pixabay
 

2. Želja mora imati rok

Dakle, ispravnije bi bilo napisati: „Želim imati auto do proleća 2023-e!“. Čini se da je ispravno napisano, međutim, u ovom slučaju, želja se možda neće ostvariti. Zašto? Samo treba biti realan. Auto vam neće pasti s neba, malo je verovatno da ćete ga dobiti na lutriji, što znači da njegova kupovina zavisi isključivo od vaših mogućnosti. Stoga gledajte realno na stvari i izračunajte kada sebi stvarno možete priuštiti svoj san.

Profimedia
 

3. Zapišite svoju želju u sadašnjem vremenu

Napišite svoju želju u sadašnjem vremenu, kao da se već ostvarila. Odnosno, umesto: „Želim imati auto!“, trebali biste napisati: „U proleće 2023. kupujem sebi auto!“. Zašto je to toliko važno? Sve je u vizualizaciji – posebnoj tehnici koja vam omogućava da “natopite” svoju želju i postanete jedno s njom. U ovom slučaju, njeno realizovanje biće samo stvar tehnologije. Zapravo, naučiti vizualizovati nije teško. Trebate samo zamisliti da vam je želja već ispunjena i da ste srećni vlasnik onoga o čemu sanjate. Ponašajte se kao da već imate auto, zamislite kako je udobno u njegovoj kožnoj fotelji, kako je ugodan volan u vašim rukama, kako motor bruji „punokrvno“. Osetite ovo stanje i uživajte u novom automobilu. Nakon što ste naučili vizualizovati, nećete primetiti kako će se vaša želja ostvariti!

Pixabay
 

4. Zabranite sebi svako poricanje

Kada formirate svoju želju, važno je ne koristiti negaciju u njoj, što znači rečcu “ne”. Na primer, ako napišete: „Ne želim živeti u siromaštvu!“, nemojte se ni nadati ostvarenju želje! Zašto? Činjenica je da duhovni svet apsolutno ne percipira rečcu „ne“. A kada mu pošaljete svoju molbu, on je čuje ovako: “Želim živeti u siromaštvu!”. Kao rezultat toga, on ispunjava vašu želju i ništa se u životu ne menja. Poanta ovdje nije u percepciji viših sila, već u našim mislima. Privlačimo k sebi ono o čemu razmišljamo. To znači da kada sebi stalno govorimo: “Ne želim živeti u siromaštvu!”, zamišljamo sve strahote prosjačkog postojanja i kao rezultat toga privlačimo siromaštvo.

5. Izradite iskrenu poruku

Da biste ostvarili svoj san, morate to želeti svim srcem. Vaš duhovni impuls sigurno će čuti više sile, pa stoga, ako sanjate automobil, opišite ga što je detaljnije moguće. Obratite pažnju na boju i oblik karoserije, opišite broj vrata, presvlake sedišta. Opišite svoju želju s dušom, ne sramite se vlastitih emocija. I svakako opišite svoje oduševljenje i utiske o automobilu, kao da je već vaš. Jake emocije ojačaće vašu veru u sebe i pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve.

Profimedia
 

6. Ne zaboravite se pomoliti

Nakon što napišete svoju želju, svakako zamolite Gospoda za pomoć. Pročitajte ovu postavku naglas. Recite na primer: „Gospode, verujem da će auto koji se pojavio u mom životu promeniti moj život, učiniti ga šarenijim i raznolikijim. Uz njegovu pomoć mogu dobiti novi posao, uštedeće mi vreme, omogućiti mi da posetim različite zemlje i upoznam nove ljude. Vjerujem da će ispunjenjem moje želje u moj život doći ne samo sreća, nego i nešto više!“. Obratite posebnu pažnju na poslednju rečenicu. Ne ograničavajte nebeske sile u pomoći koju vam mogu pružiti. Zaslužujete više, ne samo jednu želju, nego i druge blagodati kojima je bogat ovaj svet.

Unsplash
 

7. Nemojte se zalepiti za ono što želite

Želja je, naravno, dobra. Ali usredsrediti se samo na nju potpuno je pogrešno. Nakon što ste oblikovali i opisali svoj san, pustite ga u svemir, skrivajući komad papira s beleškama na usamljenom mestu. A onda počnite raditi, činiti sve da vam se želja ostvari. Zapamtite, voda ne teče ispod kamena koji leži! Nemojte stati samo na jednoj želji! I dalje ćete imati desetine, stotine želja, a svaka od njih može poprimiti pravi oblik ako to baš želite! Veruj u svoje snove! Usudi se i budi srećan!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike