Futuristički hoteli koji će vas inspirisati da odmah isplanirate svoje sledeće putovanje

06.09.2022

16:43

0

Autor: A.G.

Zakoračite u budućnost tako što ćete se prijaviti u hotele koji su daleko ispred svog vremena

Futuristički hoteli koji će vas inspirisati da odmah isplanirate svoje sledeće putovanje
profimedia-0348479173 - Copyright Profimedia

Kako izgleda budućnost hotelske industrije? Predstavljamo vam nekoliko futurističkih hotela koji će vas inspirisati! Ova arhitektonska "čuda" podigla su hotelski dizajn na potpuno novi nivo, a gostima nude iskustvo koje se razlikuje od bilo kog drugog.

Pengheng Space Capsules Hotel Šenžen, Kina

Ovaj futuristički svemirski hotel kapsula u Šenženu u Kini, ostavlja bez daha posetioce kada uđu u predvorje. Svojim tehnološkim rešenjima čini da se osećate kao da ste kročili u budućnost., a jedna od najvećih atrakcija je osoblje u vidu robota. Ako je budućnost svet bez ljudi, ovaj svemirski hotel je dobra ilustracija toga. Osoblje u Penghengu uključuje vratare, konobare i agente na recepciji i svi su roboti. Sobe su svemirske kapsule koje izgledaju kao da dolaze iz naučnofantastičnog filma.

Printscreen/YouTube
 

Puerta America – Madrid, Španija

Luksuzni hotel sa 5 zvezdica, smešten u centru Madrida ima 12 spratova i projektovalo ga je 19 arhitekata iz 13 različitih zemalja. Svaki sprat, bar, restoran, bašte, lobi i parking imali su svog arhitektu.

To je mesto koje svoje goste poziva da sanjaju. Svaki sprat ima različite dizajne, boje i oblike. Originalnost, sloboda i inovativni luksuz stvaraju izuzetno iskustvo za svakog gosta. Ideja iza ovog hotela je bila da pozove najbolje arhitekture na svetu i da im da prostor da odraze svoja najbolja dela. Da pokažu i reflektuju najbolje od sebe.

Akua Dome - Langenfeld, Austrija

Termalni spa hotel sa 4 zvezdice sa 200 soba usred veličanstvenih Alpa. Čeka vas 12 bazena, 7 sauna i 22.000 kvadratnih metara. Futuristička arhitektura se savršeno uklapa sa zadivljujućom alpskom dolinom.

Savršen je zimi usred snega za opuštanje u toplom bazenu, ali i leti za sunčanje dok se divite prelepoj prirodi.

SiloStay, Little River, Novi Zeland

Smešten u Litl Riveru, na samo 300 metara od železničke staze Krajstčerč-Litl River, SiloStay hotel nudi inovativan ekološki smeštaj na poluostrvu Benks na Novom Zelandu. Silosi su projektovani na dva sprata i potpuno su opremljeni kuhinjskim elementima, balkonima i televizorima.

V8 Hotel, Štutgart, Nemačka

Fanaticima automobila će se dopasti hotel V8 u Štutgartu. Sve sobe su tematske i tiču se naravno četvorotočkaša, sa karakteristikama kao što su starinski automobili, trkački pribor i bioskopi.

Pećine, Negril, Jamajka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Caves (@thecaveshotel)

Hotel "The Caves" nalazi se na zadivljujućoj lokaciji na litici u Negrilu. Smeštaj se sastoji od samo 12 različito konfigurisanih, osamljenih kabina smeštenih u baštama nalik džungli na vrhu litica. Same pećine se koriste za intimne obroke sa svećama - iskustvo koje se dešava jednom u životu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike