Kakva žena je prava za vas? Idealni partneri po horoskopu

14.11.2021

12:00

0

Za jedne zabavna i ženstvena, za druge jaka i nezavisna

Kakva žena je prava za vas? Idealni partneri po horoskopu
sky-gf2018f77c_1280 - Copyright Pixabay

Bez obzira da li ste u vezi ili sami, astrologija vam može biti koristan vodič za ljubav.

Ako vas zanima koji horoskopski znak vam najviše odgovara, ovo je pravo mesto za početak.

Ovan

Slab je na jake i nezavisne žene. Voli kada mu se otvoreno govori šta se misli jer oni mogu savladati bilo koji izazov. Uspeh i sposobnost najveći su afrodizijak za muškarca Ovna.

Bik

Zabavna i ženstvena žena koja zna kako da pruži podršku zanimaće muškarca u znaku Bika. Ako još uspe malo da ga prodrma i pokrene, a pritom ostane izuzetno ženstvena, zaljubiće se u nju do neba. Bik žudi za partnerkom od poverenja koja je stabilna i pouzdana.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci žele partnerku koja će razgovarati sa njima, intelektualno ih stimulisati i fascinirati. Takođe im je potreban neko ko će im dati puno prostora i dozvolu da budu potpuno prirodni. Inteligentna, kreativna i duhovita žena će privući pažnju Blizanca.

Rak

Ovog muškarca osvojiće žena koja je njemu u potpunosti posvećena. Rakovi traže partnerke koje cene svoje porodice. Njima je veoma važno kako se potencijalna partnerka slaže sa svojom majkom. Ako ne poštuje instituciju braka i porodice od veze sa Rakom nema ništa.

Lav

Lavovi traže mnogo pažnje, nekoga ko ih zaista ceni i poštuje. Žele da budu obožavani. Ako ne provode dovoljno kvalitetnog vremena sa partnerkom biće nezadovoljni. Njega privlače samouverene žene koje vole da izlaze kako bi se pomalo pokazivale, naravno u najboljem izdanju.

Pixabay
 

Devica

Muškarac Devica želi partnerku koja dobro izgleda, ali da bi je poštovao mora biti ostavrena i u drugim aspektima života. Ako je partner previše nezavisan, to će za Devicu biti problem. Pašće na devojku iz komšiluka. Ona je lepa i inteligentna, ali ne voli da se ističe.

Vaga

Vagi je potrebna partnerka koja je romantična i koja razmišlja o zajedničkoj budućnosti. Vage neće biti u vezi sa neodlučnim osobama koje ne znaju šta žele od života. Obično im se sviđaju žene koje dobro izgledaju, koje su zabavne, predane, inteligentne i samouverene.

Škorpija

Škorpije žele ženu koja razume da mu je potrebna tišina. Seksualna nezainteresovanost i previše nezavisnosti neće zadovoljiti Škorpije. Žena na koju će pasti biće pametna, strastvena, nezavisna piše 24sata.hr.

Pixabay
 

Strelac

Strelcu je potrebno mnogo slobode. Vole partnerke otvorenog uma koje su zainteresovane za ono što se dešava u svetu. Žena u koju će se ovaj muškarac zaljubiti je ona koja će ga stimulisati i oduševljavati iznova i iznova.

Jarac

Jarčevima su potrebne žene sa integritetom, neko ko im je odan, ko poštuje njegovu radnu etiku. Oni takođe preferiraju partnerke koje su u dobroj formi. Potrebna im je žena koja ima svoj život - karijeru, hobije, interese i snove.

Vodolija

Vodoliji je potreban neko zaista otvoren i nezavisan ko ih neće ograničavati i sputavati, možda čak neko ko će biti zainteresovani za otvorenu vezu. Ona mora imati nešto posebno, ali ujedno i pokazati da je ranjiva.

Ribe

Ovaj muškarac voli ljubav i voli da bude voljen, pa i žena koja će njega osvojiti mora imati veliko srce. Takođe mora biti nežna i prema ljudima i prema životinjama. On je obično i ljubitelj umetnosti pa mu je i to bitno kod svoje partnerke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike