Fizički izgled horoskopskih znakova: Blizanci su mladoliki, a Lavovi imaju bujnu kosu

10.09.2021

13:00 >> 12:16

0

Karakteristike po kojima ćete najlakše prepoznati u kom horoskopskom znaku je osoba rođena

Fizički izgled horoskopskih znakova: Blizanci su mladoliki, a Lavovi imaju bujnu kosu
Pixabay

Ako pokušavate da na osnovu fizičkog izgleda procenite u kom je horoskopskom znaku rođena neka osoba, možda će vam ovo pomoći. U svakom slučaju, malo ćete se zabaviti.

Pročitajte i ovo:

Ovnovi su vitki svetle puti, plave ili riđe kose. Nemaju uglađeno ponašanje i stalno negde žure. Deluju pomalo strogo.

Bikovi su običo krupnije osobe koje imaju lepo lice. Mirni su, ćutljivi, ljubazni i konzervativni, a odevaju se klasično i neupadljivo.

Blizancima teško možete da odredite godine jer su vrlo mladoliki i detinjasti. Nemirni su, radoznali, vrlo pričljivi i obično dobro informisani. Obavezno mašu rukama kada govore a oblače se kao tinejdžeri.

Rak obično ima okruglo lice i izraz nevinog deteta. Stidljiv je i osetljiv, a kada se opusti – vrlo duhovit. U prvom kontaktu je nepoverljiv i oprezan, ali ljubazan i diskretan. Sklon je gojenju, naročito u predelu stomaka.

Pixabay

Lav se u svakoj situaciji ponaša kao kralj i očekuje da se svi tako prema njemu odnose. Nosi luksuznu i upadljivu garderobu sa mnogo detalja. Za Lavove je karakteristična lepa i bujna kosa.

Device su obično lepe ali svoju lepotu ne ističu šminkom i garderobom. Obično su ćutljive i tihe ali to ne znači da ne prate šta se događa oko njih. One obično više slušaju nego što pričaju a kada progovore onda je to čisto i sažeto. Vrlo su uredne i čiste i ne oblače se glamurozno.

Vage se prepoznaju po rupicama na bradi ili obrazima. To su elegantne osobe koje paze na svoj izgled. Stalno se osmehuju i veoma su komunikativne.

Škorpije često nose crnu odeću i kožu a u društvu su provokativne i ironične. Bledog su tena i prodornog pogleda.

Strelac je obično krupne građe. Oblači se sportski, galantan je i duhovit. Nekada zna da bude previše napadan.

Pixabay

Jarac je vitak, lepo građen i ima svetle oči. Izbegava intimiziranje i ne podnosi šale na svoj račun. Vrlo je ozbiljan i krut u stavovima.

Vodolije su visoke, sa dobrom frizurom i ekscentričnom odećom. Često nisu prilagođeni uobičajenim standardima u društvu.

Pročitajte i ovo:

Ribe ponekad znaju da šokiraju izborom garderobe ili upadljivom frizurom. Obično su ljubazni ali često menjaju raspoloženje. Ponekad deluju izgubljeno i odsutno.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam