Astro namćori: Horoskopski znaci koji teško prihvataju šale, a još teže ih prave

30.03.2021

11:00 >> 09:33

0

Neki imaju urođeni smisao za humor, a neki su operisani od njega

Astro namćori: Horoskopski znaci koji teško prihvataju šale, a još teže ih prave
Copyright Pixabay

Rak sve shvata ozbiljno i za mnoge stvari misli da nisu za šalu. On život shvata isuviše ozbiljno i svemu pristupa temeljno i tu nema mesta za nikakvu vrstu šale što čini njihov život prilično dosadnim. Njihov najveći problem je što su suviše uštogljeni i što ne znaju da se opuste.

Pixabay

Škorpija vole da se našale ali je problem što su te šale smešne samo njima jer su često nerazumljive. Poseban problem kod ovog znaka je što nikada ne znate da li se oni šale ili misle ozbiljno. Ponekad njihove šale mogu da budu veoma grube i da uvrede sagovornika.

Pixabay

Strelac zbija šalu samo iz jednog razloga: kako bi privukao pažnju, bez obzira što će to biti i glupost o kojoj prethodno nije razmislio. Za mnoge to može biti uvreda.

Pixabay

Jarčevi su hladne osobe koje ne vole previše da se zabavljaju i šale. Oni gotovo da nemaju smisla za humor i retko kad ćete od njih čuti da ispričaju vic. Čak i kada se šale, to kažu sa takvom ozbiljnošću da to ljudi i ne shvate kao šalu.

Device su svim drugim opsednute samo ne humorom i šalom. Sve ime je preče nego gubljenje vremena na zbijanje šale, pričanje zanimljivih priča ili zabavljanje društva. One su uglavnom posmatrači.

Pixabay

Ovnovi su tvrdoglavi i ne znaju da prime šalu na svoj račun i u svemu nalaze neku skrivenu poruku. Oni ne znaju da se nasmeju ni tuđim šalama a kamoli da naprave sami neki geg ili štos.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike