Bojana Barović i Nikola Rokvić zavoleli su se na pustom ostrvu, a onda se tajno venčali: Pogledajte kako su izgledali (FOTO)

04.05.2024

00:20

0

Poznati par krunisao je ljubav posle šest godina u manastiru

Bojana Barović i Nikola Rokvić zavoleli su se na pustom ostrvu, a onda se tajno venčali: Pogledajte kako su izgledali (FOTO)
Bojana Barović i Nikola Rokvić - Copyright Printscreen/Instagram/bojanabarovic

Bojana Barović i Nikola Rokvić tajno su se venčali 2016. godine u manastiru Mileševa, tačnije nakon šest godina veze. Popularni par upoznao se 2010. godine na Filipinima, gde su učestvovali u šou programu "Survajver".

Njih dvoje su bili u istom plemenu na pustom ostrvu, a kako varnice više nisu mogle da se sakriju, u rijalitiju su i započeli vezu. Sada je isplivala jedna fotka iz tog perioda, pa može da se vidi kako su izgledali u prirodnom izdanju.

 

 

Kako je manekenka ranije pričala, njihov susret smatra sudbinskim jer je pre Nikole imala potpuno drugačije planove.

- Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim sve je ispalo drugačije - rekla je Bojana jednom prilikom.

 

 

Podsetimo, Bojana je velika podrška suprugu sa kojim je osnovala fondaciju "Porodica", a u čijem sklopu je i Nikolina humanitarna misija pešačenja do Grčke, tačnije Egine. Kako je ona nedavno rekla za 24sedam, zajedno sa njihovom decom, Angelinom, Simeonom i Leonom, sačekaće supruga u Grčkoj, gde će obeležiti Vaskrs.

- Ja sam sa decom i familijom na odmoru u Grčkoj. Odmor praktikujemo svake godine za vreme prolećnog raspusta, s tim da smo ovog puta odabrali Grčku baš da bismo bili blizu Nikole i da bismo sa njim proveli Vaskrs - rekla nam je Bojana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike