Tristan Tompson dobio starateljstvo nad bolesnim bratom: Posle majčine smrti, sam će se brinuti o njemu (FOTO)

21.09.2023

23:20

0

Mladiću je, zbog svega sa čim se bori, potrebna dvadesetčetvoročasovna pomoć

Tristan Tompson dobio starateljstvo nad bolesnim bratom: Posle majčine smrti, sam će se brinuti o njemu (FOTO)
Tristan Tompson - Copyright Profimedia

Košarkašu Tristanu Tompsonu dato je privremeno starateljstvo nad bratom Amarijem posle smrti majke Andree, koja je do samog kraja života vodila brigu o njemu. Sud je u sredu sportisti dao „jednaka prava kao što bi i roditelj imao", prenosi „People". On će sada biti odgovoran za mladića od 17 godina, kom je zbog svega sa čime se bori potrebna dvadesetčetvoročasovna pomoć.

On, između ostalog, ima i epilepsiju. Posle porodične tragedije, zajedno je s bratom izvesno vreme proveo i kod kuće njegove nekadašnje izabranice, Kloi Kardašijan, koja s njim takođe neguje dobar odnos, a kaže i da ga njen sin obožava.

Tompson, takođe, sada može i da raspolaže finansijama koje bratu sleduju, imovinom, da ga upisuje i vodi i na vanškolske aktivnosti, putuje sa njim kako po Americi, tako i preko, te donosi i razne druge odluke umesto njega.

Sud je, naime, procenio da Tristan zadovoljava sve uslove i zato mu je ovo starateljstvo i dato.

Iz dokumenata koje su pomenuti mediji dobili na uvid, ističe se kako je sportista naglasio da njihov otac Trevor nije prisutan u životu njegovog brata još od 2014. godine, a i on je, inače, mogao da dobije starateljstvo nad njim posle Andreine smrti. To se, pak, nije dogodilo iz očiglednih razloga.

Tristan Tompson s bratom Amarijem, Profimedia
 

Podsetimo, Andrea je preminula 5. januara tekuće godine, pa je Tristan s nekadašnjom devojkom i majkom njegovo dvoje dece, Kloi, otputovao za Toronto kod svoje porodice. Sa njom, inače, njih dvojica su onda živeli pošto je košarkaševa kuća bila pogođena vremenskim neprilikama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike