Šakira se sastala s Pikeom i advokatima: Bivši supružnici rešili pitanje starateljstva, pa podelili imovinu! (FOTO)

17.09.2022

19:40

0

Oko svega su se lepo dogovorili - nikakvih incidenata nije bilo

Šakira se sastala s Pikeom i advokatima: Bivši supružnici rešili pitanje starateljstva, pa podelili imovinu! (FOTO)
Šakira - Copyright Profimedia

Pevačica Šakira, kojoj puno ime glasi Šakira Izabel Mebarak Ripol i njen uskoro i zvanično bivši suprug, fudbaler Žerard Pike, fotografisani su posle sastanka s advokatima u Barseloni vezanog za starateljstvo i podelu imovine.

Prema napisima stranih medija, ni do kakvog incidenta nije došlo.

Trenutno, rešili su se najpre za zajedničko starateljstvo nad dečacima Sašom i Milanom, sa namerom da im rastanak roditelja prođe sa što manje drame. Sve i dalje dele kada su naslednici u pitanju i aktivno se konsultuju kada donose odluke.

Žerard Pike, Profimedia
 

Šuškalo se kako Šakira želi da odvede mališane u Majami, napominje „El Mundo", ali deca sigurno još godinu ostaju u školi u Španiji.

Što se tiče imovine, takođe su udružili snage - pa delovali svako na svom frontu, što je umnogome olakšalo situaciju. Pevačica je, inače, po pitanju finansija „značajno teža" od sportiste, ali van toga kome će šta od zajedničkih nekretnina tačno pripasti, neće biti „natezanja" ni oko čega, već će gotovo sve podeliti na ravne časti.

Podsetimo, par je početkom juna razglasio kako se rastaju posle 11 godina ljubavi. Tom prilikom, zatražili su mir i razumevanje javnosti u ovom, za njih, svakako teškom periodu. Sve je „puklo" pošto je „El Periodico" objavio vest da fudbaler već izvesno vreme ne živi s pevačicom i decom. Šuškalo se i o njegovoj prevari, da bi on nedavno izdao saopštenje da će tužiti svakoga ko dalje bude širio neistine.

Šakira, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike