Šeron Stoun zbog „Niskih strasti" izgubila starateljstvo nad sinom?! Nepoznati detalji drame iz koje je izašla slomljenog srca

08.03.2023

22:40

0

Sudija se zbog „vruće" scene zapitao - kakav je ona uopšte roditelj

Šeron Stoun zbog „Niskih strasti" izgubila starateljstvo nad sinom?! Nepoznati detalji drame iz koje je izašla slomljenog srca
Šeron Stoun - Copyright Profimedia

Šeron Stoun mnoge je iznenadila istakavši kako su mnogi sumnjali u nju kao majku zbog „vrele" scene iz „Niskih strasti". Uloga u ovom ostvarenju njoj je donela svetsku slavu, ali zatim i ogromnu prazninu u životu, kako je rekla - pošto je upravo zbog nje izgubila starateljstvo nad sinom Rouanom.

Ovog naslednika je usvojila zajedno s bivšim suprugom Filom Bronstinom osam godina posle „Strasti". Par, naime, nije uspevao drugačije da osnuje porodicu. Glumica je tri puta doživela pobačaj pre nego što je Rouan 2000. godine došao u njihove živote.

Zatim, sustigli su je i drugi zdravstveni problemi - moždani udar iz 2001. jedva je preživela.

Tri godine kasnije, usledila je brakorazvodna parnica i bitka za starateljstvo nad usvojenim sinom koju je izgubila i ostala slomljenog srca. Prisećajući se svega toga, naglasila je kako se to dogodilo zbog „Niskih strasti" - filma koji je iskorišćen kako bi se ona kao majka „našla pod ogromnim znakom pitanja".

- Izgubila sam starateljstvo nad sinom. Sudija je moje malo dete pitao: „Da li ti znaš da tvoja majka snima scene s*ksa u filmovima?" ...Razmatrali su kakav sam ja to roditelj, kad sam mogla da uradim tako nešto („Niske strasti") - izjavila je tokom emisije „Table for Two" s Brusom Bozijem, a onda to uporedila sa stanjem kakvo danas vlada.

Šeron Stoun, Profimedia
 

- Ljudi se sad opušteno šetaju goli po televiziji, a ja imam iza sebe, eto, možda 16 sekundi eventualne golotinje i to me je koštalo roditeljstva... Zaglavila sam u bolnici zbog duplih otkucaja srca. Tako da sve to tada me je doslovno slomilo - naglasila je ona, koja sada ima lep odnos sa Rouanom, koji se takođe bavi glumom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike