Britni Spirs piše autobiografiju: Spremna da se osveti ocu za sve što joj je priređivao godinama

22.02.2022

13:33

0

Pevačica je rešena da obelodani kakav odnos ima sa porodicom

Britni Spirs piše autobiografiju: Spremna da se osveti ocu za sve što joj je priređivao godinama
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Američka zvezda Britni Spirs, 13 godina je živela pod starateljstvom svog oca Džejmsa Spirsa koji je upravljao njenim životom, ali i celokupnom imovinom koju je posedovala pevačica.

Krajem prošle godine, sud je konačno doneo odluku da o ukidanju starateljstva nad njom, a Britni je odlučila da kroz memoare opiše sve ono kroz šta je prošla. Prema pisanjima medija, pevačica je sada potpisala ugovor vredan 15 miliona dolara sa izdavačkom kućom „Simon&Schuster“.

24sedam/Profimedia
Britni Spirs

 

Britni Spirs je spremna da otkrije mnoge detalje iz odnosa sa ocem i ostatkom porodice, te je javno govorila o tome da je pravo na starateljstvo nad njom bilo zloupotrebljeno.

- Ovo je poruka mojoj porodici, jer me je povredila dublje nego što će se ikada znati! Znam da će starateljstvo uskoro završiti, ali još uvek želim pravdu - napisala je Britni na društvenim mrežama u oktobru.

Profimedia
Britni Spirs

Pretpostavlja se da će Britni u novoj knjizi napokon ispričati svoju stranu priče o svemu što je proživela.

Podsetimo, Britni Spirs je 2008. godine imala krizu i probleme sa mentalnim zdravljem, kada se ošišala na ćelavo, a od tog trenutka njen život bio u rukama njenog oca.

Iako je ona tvrdila da su je članovi porodice primoravali da uzima narkotike, Džejmi je oštro odbacivao bilo kakve optužbe o tome da zloupotrebljava svoju poziciju i nebrojeno puta je isticao da je zabrinut za zdravlje ćerke.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike