Kloi Kardašijan: Tristan me je tužio kod majke kad sam htela da ošišam ćerku!

10.02.2021

13:00 >> 14:24

0

Situacija iz čuvene porodične kuće mnogima je izmamila osmeh na lice, ali poznatom košarkašu nikako nije bilo pravo...

Kloi Kardašijan: Tristan me je tužio kod majke kad sam htela da ošišam ćerku!
Kloi Kardašijan Profimedia

Kloi Kardašijan progovorila je o roditeljstvu, tome što faktički sama podiže Tru, te tome koliko joj otac njene ćerke veruje kada je vaspitanje u pitanju. Za sve što se tiče naslednice joj i gotovo slepo veruje i nikako ne sumnja u njen sud, osim – kada je bilo došlo vreme da se devojčica ošiša. Kako je otkrila u „The Kelly Clarkson Show-u”, toliko je to teško podneo, da je zvao njenog brata da kaže njihovoj mami da je pozove i „urazumi je”.

Pročitajte još:

– Roditelji su mi baš uzori, što se tiče podizanja dece dvoje ljudi koji više nisu zajedno ili u braku. Čak je i moj očuh dobar primer za to, zahvalna sam što to imam u svom životu i što mi to nije totalno strana pojava, posebno zbog situacije u kojoj sam. Moj otac i očuh su jednom čak išli i na golf zajedno. Ne verujem da im je bilo fenomenalno, ali nama deci jeste. Lepo je imati tu vrstu podrške i ljubavi, posebno u tim nekim ranijim godinama. Svi mi pokušavamo sada da iskopiramo taj njihov sistem. Kortni i Skot, Tristan i ja… Jedino što je važno je da se „ceo svet vrti oko dece”, da znamo da je njima dobro. Što je Tristana tiče, poverenje je ključ. On meni nikad nije rekao „ne”, što je super, jer majke inače „idu s te tačke” kako su uglavnom u pravu – pričala je Kloi.

– Ipak, pre neki dan, htela sam da je ošišam… Uskoro će taj famozni treći rođendan i bila sam rešila da uradimo to, po prvi put. Samo malo, ništa strašno. On je poludeo! Do tad mi stvarno nikada nije rekao „ne”. Ali mnogo mu je teško pala ta ideja. Nisam mogla da verujem šta se dešava. Zvao je mog brata da pozove našu majku da popriča sa mnom i odgovori me od toga, „urazui me”. Zvao je moju majku! Nisam mogla ni da shvatim koliko mu je bilo teško dok svi živi nisu krenuli da me zovu… Na kraju, nisam je ni ošišala. Ipak, moram da mu pokažem da je okej da kaže svoje išljenje, učestvuje usvemu ovome i da, ako mu je već toliko teško palo, nećemo to ni uraditi, šta god da je. Tako da, na kraju dana, komunikacija i poverenje su ključ svega, kada je podozanje dece u pitanju, ništa više.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti