Usponi i padovi veze Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona: Čekaju drugo dete, a nisu zajedno, skandali ih nisu zaobišli!

15.07.2022

05:55

0

Otkriven je i razlog zašto niko do sada nije znao da beba stiže

Usponi i padovi veze Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona: Čekaju drugo dete, a nisu zajedno, skandali ih nisu zaobišli!
profimedia-0351283369 - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson čekaju drugo dete, što je objavljeno juče. Uz pomoć surogat majke uskoro će dobiti bebu, ali nije obelodanjeno da li je u pitanju dečak ili devojčica. Ono što je najzanimljivije u celoj priči jeste da su njih dvoje raskinuli zbog njegove prevare neposredno pošto je beba začeta.

Usponi i padovi su obeležili njihovu vezu, a skandali ih nisu zaobišli

2016: Glasine o vezi Tristana i Kloi počele su pre šest godina, kada su viđeni da odmaraju zajedno u Meksiku. U "Noći veštica" su obelodanili da su zvanično zajedno, te da su jako srećni. 

2017: Godinu dana kasnije, u septembru, počele su glasine da je Kloi u drugom stanju i da njih dvoje čekaju bebu. Međutim, ona je to potvrdila tek u decembru. Nekoliko meseci kasnije saznali su da će dobiti ćerku.

Kloi Kardašijan, Profimedia
Kloi Kardašijan

2018: Istog meseca kada su dobili ćerku koju su nazvali Tru, počele su glasine da je Tristan prevario Kloi sa više žena.

Iako je bila svesna prevare, Kloi je pristala da Tristan bude sa njom u sobi kada se porodi, a već u maju je odlučila da mu da drugu šansu. 

2019: U februaru, 10 meseci pošto su dobili ćerku, Kloi je raskinula sa Tristanom jer je objavljeno da ju je prevario sa Džordan Vuds, inače bliskom prijateljicom njene sestre Kajli Džener. 

2020: Pre početka pandemije koronavirusa, Kloi i Tristan su uspeli da nađu zajednički jezik, pa su čak karantin proveli zajedno u Los Anđelesu. Tada su počeli da pričaju i o drugom detetu, a u narednih godinu dana oni su započeli proces veštačke oplodnje, te proslavili njegov rođendan velikom žurkom

Profimedia
Tristan Tompson

2021: Iako su mnogo toga prošli zajedno tokom pandemije, u junu 2021. godine su se pojavile glasine da je Tristan uhvaćen kako ulazi u sobu sa tri žene na jednoj žurki. I tada je Kloi odlučila da ponovo raskinu.

No, samo nekoliko meseci kasnije, u oktobru, oni su se ponovo pomirili. Mnogi su kritikovali Kloi zbog toga, ali je ona želela da da šansu svojoj porodici.

Dva meseca posle toga, pojavila se vest da je Tristan napravio dete drugoj ženi, sa kojom je spavao posle velike žurke koju mu je Kloi priredila za rođendan. Tada je Kardašijanova rešila da prekine sve veze sa njim. Međutim, ono što niko nije znao jeste da je samo mesec dana pre toga začeto njihovo drugo dete.

2022: Nakon priznanja svega i ispovesti u njihovom novom rijaliti programu, Kloi je tek juče otkrila da stiže nova beba. Inače, pojavile su se i informacije da ima novog dečka, ali ona to još uvek nije potvrdila.

AP/Evan Agostini
Tristan Tompson, Kloi Kardašijan

PR služba Kardašijanove potvrdila je da rijaliti zvezda čeka dete, a navodno je razlog zašto ga je skrivala to što je želela da zaštiti privatnost surogat majke, ali i sebe, jer je bila svesna da bi je javnost kritikovala nakon svega što je Tristan uradio.

- Možemo da potvrdimo da će Tru dobiti brata ili sestru. Beba je začeta u novembru, a Kloi je neverovatno zahvalna surogat majci. Molimo vas za privatnost kako bi Kloi mogla da se posveti svojoj porodici - izjava je njene PR službe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike