Ovo je nova devojka malog Peje! Zlata Petrović prvi put u javnosti sa snajom: Sutra bih napravila svadbu, divna je! (FOTO/VIDEO)

15.05.2023

19:25

1

Nova Jovanova devojka joj se dopala iz jednog razloga posebno

Ovo je nova devojka malog Peje! Zlata Petrović prvi put u javnosti sa snajom: Sutra bih napravila svadbu, divna je! (FOTO/VIDEO)
Zlata Petrović - Copyright 24sdam/Nemanja Vujičić

Na svadbi mlađeg sina folkera Radiše Trajkovića Đanija u jednom prestoničkom hotelu okupio se veliki broj estradnjaka, a među prvima stigla je i pevačica Zlata Petrović, koja je inače dugogodišnji porodični prijatelj porodice Trajković. 

S obzirom da je na svadbu Đanijevog starijeg sina Miloša, prošle godine, stigla u pratnji drugarice Goce Božinovske, Zlata je otkrila zbog čega je ovaj put Gocino prisustvo izostalo.

- Moja Goca je bolesna, ima temperaturu, borila se, ali ne može... Kaže "Idi Sojle ti, zamenjuješ mene!", ali tu je Vanesa. Potrudićemo se da ulepšamo veselje našem drugu, malo smo tužne poremećene celom situacijom, ne znam šta bih rekla. Ja sam zdrava žena, volim da popijem, da se veselim, volim da volim. To sve spada u red službe - ispričala je Zlata.

Povela i snaju

Zlata je na veselje stigla u pratnji mlađeg sina Jovana Pejića, a ovog puta su imali i pojačanje, jer je mali Peja sa sobom poveo i novu devojku, kojom je Petrovićeva inače oduševljena.

- Devojka mu je, kao što i svi sad znate, on jednostavno nešto ne voli da se snima. Nije da je uobražen, nego ne voli. Sutra bih napravila svom sinu svadbu da hoće. Ja sam mu rekla sad kad smo dolazili, spremajte se, bar dogodine. Ja bih volela, stvarno je dobra devojka. Rak je u horoskopu kao ja, tako da šta reći - istakla je Zlata ponosno, a u galeriji u nastavku teksta možete pogledati kako izgleda njena nova snaja.

- Kada sam pitala Jovana kad su tek počeli da se zabavljaju, šta je u horoskopu, on je napravio neku kiselu facu i rekao "Pa kao ti". Reko to je dobro, ali i nije dobro - ispričila je Zlata kroz smeh.

Ovom prilikom prisetila se i svadbe starijeg Đanijevog sina, koje je obeležila Seka Aleksić.

- Ja Seku volim ceo život, pogotovo tako vatrene koleginice koje liče pomalo na mene, samo nek je veselo - zaključila je Zlata Petrović.

Šta je Zlata Petrović još imala da kaže o sinu, snaji i privatnom životu, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike