Mali Peja kaže da je kulturni mangup, samo lovi poglede devojaka! Druži se sa Darinim bivšim: Otkriva da li je preboleo pevačicu

31.03.2023

08:30

0

On je za 24sedam pričao i o operaciji svog oca i strahu kroz koji su prošli

Mali Peja kaže da je kulturni mangup, samo lovi poglede devojaka! Druži se sa Darinim bivšim: Otkriva da li je preboleo pevačicu
Copyright Instagram printscreen/pejic_jova

Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, vodi pravi momački život, a nakon drame zbog operacije oca, nastavio je da izlazi i da se zabavlja.

On je za 24sedam govorio o Pejinom stanju, ali i o detaljima svog društvenog života, tačnije druženju sa 24 godine mlađim bivšim dečkom Dare Bubamare - Markom Dujakovićem Tonijem.

Kako je ispričao, njih dvojica se često viđaju, a otkrio je i da li izlaze po klubovima, imaju li devojke, i da li Toni pronašo novu ljubav posle Dare. 

- Njega znam dve, tri godine. Upoznali smo se na nekoj proslavi. On je dasa prve klase, biznismen. Znači mi njegovo društvo, saveti, ima dosta biznis ideja. Družimo se kad god stignemo. On mnogo putuje, radi, ja takođe, ali kad se uklopimo sa vremenom, uvek se nađemo da popijemo piće - kaže Jovan, otkrivajući još neke pojedinosti iz života Darinog bivšeg.

Printscreen Instagram/rbtony1
Nekad su se voleli: Dara Bubamara i Marko Dujaković Toni

- Obično to bude popodnevna kafica ili večera. Marko nije tip koji puno izlazi. Obojica radimo, nemamo baš vremena za izlaske od pet, šest sati, više je to neka kafa - priča Peja, a onda priznaje kakva je situacija u ljubavi. 

- Trenutno nema noviteta kod mene što se tiče devojke. Nisam zauzet, kad bude vreme za svadbu bićete upućeni pet, šeset meseci pre toga (smeh). 

I muškarci imaju svoje tajne, dodaje on, pa sa Tonijem razgovara o svemu. 

- Ja njemu ispričam za neku moju devojku, on meni za njegovu. Imao je par devojčica posle Dare, što je normalno, sad da je imao nešto ozbiljno, to ne znam, nismo pričali - poručuje Pejić, koji je sada zaposlen kao asistent u montaži i trenutno radi na seriji "Igra sudbine".

Instagram printscreen/pejic_jovan
Jovan Pejić Peja

Na pitanje da li prvi prilazi devojkama ili one startuju njega, potpuno je iznenadio.

- Kada izlazim volim da primetim da me devojke gledaju, to je možda moj kompleks. Lovim poglede devojaka. Devojkama nisam stvarno nikad prilazio, odnosno nikad nisam bio navalentan. Moram da priznam da volim kad vidim u svakoj devojci da se interesuje za mene, pošto smatram sebe kulturnim mangupom. Lepo sam vaspitan, duhovit i običan. Od onih sam što bi pre našao broj telefona i pisao joj da se vidimo i popijemo piće i ispričamo se. Ne volim baš u klubu da upoznajem devojku, ništa ne možemo da pričamo od muzike, ne znam da li ima dečka ili ne, ima svakakvih problema u gradu. Ne volim da se kačim ni sa kim. Samo provereno, volim da sve bude po planu.

Težak period zbog oca

Prethodni period je bio neizvestan i stresan zbog operacija srca njegovog oca Zorana, pa je ispričao ko sada brine o njemu.

Antonio Ahel/ATAImages
Zoran Pejić Peja

- Bio sam uz njega, cela porodica je bila tu kao i uvek. On ima predivnu ženu Draganu, koja je uz njega non-stop, ona najviše brine o njemu. Ne sumnjam da ona sve drži pod kontrolom, a mi smo u drugom odbrambenom bloku, uskačemo kad god treba - kaže Jovan i dodaje da se Peja uplašio zbog operacije, ali da su svi verovali u njega jer je "veliki borac".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike