Đanijeva Slađa ukrala šou na sinovljevoj svadbi: Pojavila se u provokativnoj haljini sa dubokim prorezom, a dekolte "kipi" (FOTO)

15.05.2023

15:40

0

Za razliku od muža, ona je pažljivo odabrala toaletu za ceremoniju

Đanijeva Slađa ukrala šou na sinovljevoj svadbi: Pojavila se u provokativnoj haljini sa dubokim prorezom, a dekolte "kipi" (FOTO)
Slađa Trajković - Copyright 24sdam/Nemanja Vujičić

Mlađi sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković, venčao se danas u Hramu Svetog Save na Vračaru, sa svojom izabranicom Minjom.

Venčanju je pored porodice i prijatelja prisustvovao i veliki broj medijskih ekipa, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a Đani je odmah nakon venčanja podelio utiske i priznao da je umoran stigao na ceremoniju, s obzirom da je sinoć nastupao. Pripremio se vrlo brzo, obukavši staro odelo.

Međutim, njegova supruga Slađa Trajković za razliku od Đanija veoma se potrudila oko toalete za sinovljevo venčanje. Slađa je zablistala u zelenoj dekoltiranoj haljini sa dubokim prorezom. Kosu je podgla u visoki rep, dok je sa dobom nosila zlatnu tašnicu uz zelene sandale na štiklu, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, tačno pre godnu dana, Slađa i Đani su ženili starijeg sina Miloša, a na gala svadbenom veselju se okupio veliki broj prijatelja sa estrade, među kojima su bile Vanesa Šokčić, Sindi Stamnković, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Aleksandra Prijović i Seka Aleksić, koja je svojim raspoloženjem obeležila slavlje.

24sedam/Nemanja Vujčić
Porodica Trajković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike