Estrada se okupila na gala svadbi Đanijevog sina: Zorica Brunclik uzbuđena, a Vanesa Šokčić stigla sa "novim dečkom" (VIDEO)

15.05.2023

18:29

0

Stigao i folker koji će zabavljati više od 500 zvanice

Estrada se okupila na gala svadbi Đanijevog sina: Zorica Brunclik uzbuđena, a Vanesa Šokčić stigla sa "novim dečkom" (VIDEO)
Poznati na svadbi Đanijevog sina - Copyright ATA Images

Folker Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka, koji je pred Bogom izgovorio sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save na Vračaru i zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Minji, sa kojom ima i sina, a na putu je i ćerka.

Gala svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu uveliko je u toku, a na svadbi će prisustvovati preko 500 zvanica, koje će zabavljati pevač Adil Maksutović, koji je oko 18 časova i pristigao.

Prijatelji sa estrade i ovog puta okupljaju se u velikom broju, a među prvima stigla je pevačica Katarina Grujić sa svojim suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem. Kaća se odmah osvrnula na prijateljstvo sa Trajkovićima, koje smatra kao svoju porodicu, a mladencima je donela kovertu sa nekoliko zelenih novčanica.

Odmah za Kaćom pristigli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović sa sinom Jovanom Pejićem, Jana Todorović, Milica Jokić, Ljuba Perućica sa suprugom, Uroš Živković i Adil Maksutović, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Zorica Brunclik istakla je da je veoma uzbuđena kada gostuje na ovakvim veseljima.

- Volim veselja, kad su lepe stvari. Znam kada su se Đanijevi sinovi rodili... Mladence ne interesuje sad da im sad ja pevam, ili bilo ko od nas, oni su u svom filmu ljubavi. Ja sam na veseljima veselija od Kemiša, ne mogu da se zaustavim - rekla je Brunclikova.

Vanesa Šokčić je na veselje stigla u društvu prijatelja, za kog se našalila da joj je novi dečko. Međutim, kasnije je objasnila da i njen muž stiže na svadbu, ali da malo kasni.

Šta su Đanijeve kolege sa estrade poželele mladencima, ko će se prvi latiti mikrofona i kakve darove su poneli sa sobom, detaljnije možete pogledati u intervjuima u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike