Zlatu Petrović više ne interesuju muškarci, ima plan sa Gocom Božinovskom: Da kupimo kozu, pijemo rakiju i imamo po 200 kila!

30.04.2023

21:07

0

Pevačica je otkrila da su joj prioriteti neke druge stvari

Zlatu Petrović više ne interesuju muškarci, ima plan sa Gocom Božinovskom: Da kupimo kozu, pijemo rakiju i imamo po 200 kila!
Goca Božinovska i Zlata Petrović - Copyright ATAImages/ A.A.

Folkerka Zlata Petrović uvek je privlačila pažnju muškog pola, no sada priznaje da joj oni nisu prioritet.

Iako važi za zavodnicu, kako kaže, došla je u godine da je ljubav uopšte ne zanima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović

- Priroda je neke stvari odredila i mi protiv priode ne možemo ništa. Sada u ovim godinama kada je taj klimaks? Ma beži, kakva crna ljubav! Mi žene znamo kad to kreće - započela je ona i dodala:

- Nemamo ciklus i to je to. A šta muškarci da rade koji sve to imaju samo što ne znaju? Kao treba da budeš u ljubavi kada si u tom klimakteričnom dobu da bi ga lakše progurao. E pa ja protiv srca svog i duše ne mogu.

Svima je poznato da je Zlati najbolja drugarica Goca Božinovska, a sada je otkrila da su njih dve "skovale pakleni plan".

ATAImages/Antonio Ahel
Zlata Petrović i Goca Božinovska

- Ja bih sad volela da budem u nekoj baštici, kuhinjici i, što kaže moja Goca, treba da kupimo kozu! Imamo ujutru sveže mleko, ona ne traži mnogo, samo onu travu da joj počupamo. Imamo našu rakijicu i bre da jedemo, da imamo po 200 kila i boli nas uvo. I ostvariće nam se taj san, meni i mojoj Goci - ispričala je pevačica u "Sceniranju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike