Marko i Minja izgovorili "da" pred Bogom: Otkrili ko je imao veću tremu, i koji savet im je dao mladoženjin stariji brat! (VIDEO)

15.05.2023

16:31

0

Nasmejana mlada prognozira da će mladoženja danas biti veseliji od nje

Marko i Minja izgovorili "da" pred Bogom: Otkrili ko je imao veću tremu, i koji savet im je dao mladoženjin stariji brat! (VIDEO)
Minja i Marko Trajković - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Mlađi sin Radiše Trajkovića ĐanijaMarko Trajković danas se ženi sa svojom izabranicom Minjom, a porodica je tim povodom upriličila gala svadbeno veselje.

Mladenci su završili crkveno venčanje u Hramu Svetog Save na Vračaru, a nakon što su ponosni roditelji, Slađa i Đani podelili prve utiske i otkrili šta su poklonili sinu i snaji, sveže venčani mladenci su takođe stali pred okupljene medijske ekipe, tik pošto su izgovorili sudbonosno "da" pred Bogom.

- Odlično se osećamo, ali kod mene je bilo treme. Brat me posavetovao, sad nema nazad - priznao je Marko nakon venčanja, dok je nasmejana mlada Minja otrila da nije imala tremu.

Marko je otkrio i šta mu je stariji brat Miloš rekao pred venčanje i kog saveta će čvrsto da se drži.

- Brat mi je poručio da se držimo kao što se on i njegova supruga drže - priča Marko, koji će po mišljenju njegove izabranice danas biti veseliji na svadbi, nego ona.

- Navikla sam na svekra i svekrvu, Marko će biti veseliji. Sama sam birala venčanicu - priča mlada Minja.

- Želeli smo Đani da nam peva - poručo je Marko kratko kada su ih pitali da li su imali posebne želje kada su muzičari na veseju u pitanju.

Šta su Marko i Minja još rekli tik posle venčanja u Hramu, detaljnije možete pogledati u vidu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike