Seka Aleksić dobila značajnu nagradu, pa se osvrnula na goruće teme: Može da se spekuliše svašta, mene ne interesuje

25.04.2023

20:42

0

Pevačica je blistala dok je u rukama držala priznanje

Seka Aleksić dobila značajnu nagradu, pa se osvrnula na goruće teme: Može da se spekuliše svašta, mene ne interesuje
Seka Aleksić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Seka Aleksić je ovogodišnja dobitnica Estradno-muzičke nagrade Srbije koju dodeljuje SEMUS. 

Njoj je ova nagrada uručena na petom Saboru narodne muzike Srbije, koji počinje večeras, od strane predsednika Saveza Dragiše Golubovića.

Pevačica, koja je blistala u tirkizno-plavoj haljini. nije skrivala oduševljenje dok je pozirala sa nagradom u rukama.

- Počastvovana sam, već sam rekla da je to jedna ozbiljna i velika odgovornost kada dobijete ovakvu nagradu. Takva nagrada od muzičkog udruženja, zaista sam presrećna - rekla je pevačica, pa se osvrnula na svoj izgled:

- Nikad nisam zadovoljna. Fali uvek malo. Emotivno, duhovno sam zadovoljna sa sobom i svojim životom, ali sa kilogramima nikad.

Pevačica se osvrnula i na to što je nedavno proslavila rođendan, te istakla da je sebi poželela zdravlje, ali i da žene budu snažne i da nijedna više ne dozvoli da neko digne ruku na nju. 

Njen suprug Veljko je čuva kao malo vode na dlanu, što svi znaju, pa joj je priredio iznenađenje.

- Veljko me je iznenadio tačno u ponoć, kupio mi je cipele. On zna šta ja volim. Od sinova sam dobila ogrlicu i minđuše, bižuterija, a moj sin je vikao: 'Mama, kupio sam ti dijamante' (smeh) - rekla je Seka, pa se osvrnula na to da li su koleginice ljubomorne na njen skladan brak:

- Što da budu ljubomorne, pa treba da se ugledaju. Ja sam se kroz život vodila time da ne budem ljubomorna na koleginice, već da budem bolja od nje ili da joj se barem približim u tom nekom smislu. Ali nikako ljubomorno, nego poučno. Veljko i ja se ne svađamo previše, ali postoje nesuglasice, no mi smo normalni ljudi, nema toga da ne pričamo deset dana. 

Amir Hamzagic/ATAImages
Seka Aleksić

Seka je, inače, pre dva dana izazvala pometnju svojom objavom na Instagramu, kada je prozvala one koji se predstavljaju vernicima, a da to zapravo nisu.

- Nikad vam neću reću na koga sam mislila, ali neću razumeti ljude koji su u veri, a to ne pokažu. Može da se spekuliše za koga sam to rekla, ali to je moj stav, ako si vernik, vernik si, a ne mehanički vernik, praštaj! - rekla je Seka.

Ona se osvrnula i na smrt Saše Vidića, te otkrila po čemu će ga pamtiti.

- To je bio šok za mene. Stanislav i ja smo planirali stajlinge sa njim, čuli smo se pre 10 dana. Teško mi je zbog toga, u četvrtak je sahrana. Iznenada se desilo. Ja sam u kontaktu sa njegovim najbližim članom porodice, to mu je rođak, koji je u Beogradu. Stresno je i teško je. Skoro je bio pa sam. Pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je sve, pa i mene, ja sam mu uvek opraštala. Ja njega volim. BIo je na mojoj promociji, posle toga smo se viđali i čuli. Bio je dobar čovek, ali neshvaćen za ovo vreme - rekla je Seka za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike