Top 10 vaskršnjih dekoracija iz domova poznatih: Glasajte za najlepšu! (ANKETA)

16.04.2023

17:15

2

Dobro znana imena sa javne scene posebno su se potrudila oko praznične trpeze

Top 10 vaskršnjih dekoracija iz domova poznatih: Glasajte za najlepšu! (ANKETA)
Sloba i Jelena, Darko i Katarina, Seka Aleksić, Dragana Mirković, Marko Miljković i Luna Đogani - Copyright ATA Images

Danas se u domovima pravoslavnih vernika tradicionalno obeležava najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs. Na Veliki petak su se farbala jaja, a poznati su se na svojim Instagramima pohvalili raznim metodama.

Dame sa javne scene su pokazale kreativnost i umeće u kuhinji, pojedine su danas sa fanovima podelile i raskošnu trpezu posebno dekorisanu za ovaj dan, a u nastavku teksta ćemo videti - čija gozbe i dekoracije su se posebno istakle.

Dragana Mirković

Poznato je da folkerka vodi raskošan i miran život u porodičnom dvorcu u Beču, a sada se Dragana Mirković na svom Instagramu pohvalila i bogatom trpezom i dekoracijom koja je oduševila njene fanove. Dragana se potrudila, a nije izostala ni tradicionalna metoda farbanja jaja sa listom biljke.

Seka Aleksić

Seka Aleksić je u narodu osim po hitovima poznata i po tome što je velika vernica, koja drži do tradicije i običaja, a svaki veliki hrišćanski praznik u njenom domu u Staroj Pazovi prođe veselo uz bogatu trpezu i čarobnu dekoraciju, što je pokazala i ovog puta.

Jelena i Sloba Radanović

Radanovićima je ovo prvi Vaskrs u novoj kući u Višnjičkoj banji sa sinom Damjanom. Vaskrs su proveli u toplini porodičnog doma, a posetili su i crkvu. Jelena je pokazala kakva je domaćica, čime se i sam Sloba pohvalio na Instagramu.

Luna Đogani

Luna Đogani i Marko Miljković vode miran porodični život, a pored ćerkice Mije, njihova porodica uskoro će biti bogatija za još jednu devojčicu.

Iako je u drugom stanju, Luna se nije libila da se lati kuhinjskih poslova i pokaže kreativnost u šaranju jaja i dekorisanju vaskršnje trpeze. Miljkovići su čitav proces snimili i za svoj Jutjub kanal, a finalnim rezultatom Đoganijeva se pohvalila na svom Instagramu.

Helena Topalović

Kako Luna, tako i Helena Topalović farba jaja u blagoslovenom stanju. Juče je sa pratiocima podelila pol bebe, zbog čega nije krila radost, a pohvalila se i vaskršnjom dekoracijom.

Marija Mikić

Pevačica Marija Mikić i njen suprug Jovan Pantić nedavno su se preselili u novi dom, a za vreme vaskršnjih praznika pretvorili su ga u pravu malu porodičnu bajku, a trudnica se pobrinula o svakom dealju kako bi finalni rezultat izgledao savršeno.

Katarina i Darko Lazić

Pevač Darko Lazić nedavno je ponovo stao na ludi kamen, a koliko uživa u zajedničkom životu sa Katarinom govore i kadrovi iz njihovog doma. Katarina je kao prava domaćica farbala jaja, koristila je posebnu metodu, a danas je usledilo i tradicionalno tucanje, što su njihovi pratioci mogli da isprate na društvenim mrežama.

Marija Karan

Proslavljena glumica Marija Karan vodi miran život sa snom u Americi nakon razvoda, a uprkos kilometrima, Marija nije zaboravila na veru i tradiciju, te je pokazala svoja vaskršnja jaja i svim pravoslavnim vernicima čestitala praznik.

Verica Rakočević

Modna kreatorka Verica Rakočević svoju kreativnost je dokazala kroz brojne modne revije davnih dana. Nedavno je proslavila 75. rođendan, a poznavajući njenu spiritualnost i privrženost veri, tradicionalna korpa s vaskršnjim jajima nije mnogo iznenadila javnost.

Ana Sević

Pevačica Ana Sević prisutna je u medijima iako se povukla sa muzičke scene. Nedavno je proslavila prvi rođendan sinu, a prazničnom atmosferom pohvalila se iz porodičnog doma na svom Instagramu.

U anketi u nastavku teksta glasajte za najlepšu vaskršnju dekoraciju!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike