Ovako poznate dame farbaju jaja: Supruga Darka Lazića doživela peh, a Helenu i Lunu trudnoća nije sprečila da pokažu umeće u kuhinji! (FOTO)

15.04.2023

12:01

0

Slobi i Jeleni Radanović je ovo prvi Vaskrs sa sinom, a koristili su se tradicionalnim načinom šaranja

Ovako poznate dame farbaju jaja: Supruga Darka Lazića doživela peh, a Helenu i Lunu trudnoća nije sprečila da pokažu umeće u kuhinji! (FOTO)
Verica Rakočević, Ana Sević, Jelena i Sloba Radanović, Kija Kockar i Marija Karan - Copyright ATAImages

Juče se u domu pravoslavnih hrišćana tradicionalno obeležavao najtužniji hrišćanski praznik, Veliki petak, a kako običaji nalažu, na ovaj veliki praznik farbaju se jaja za predstojeći Vaskrs.

Kako u domaćinstvima širom Srbije, tako i u domovima poznatih ličnosti, juče je zavladala prava vaskršnja bajka, a dame sa javne scene pokazale su umeće na delu i raznim tehnikama šarale svoja jaja.

Mnoge su svojim sposobnostima u kuhinji iznenadile javnost, a pojedine su se koristile i savremenim tehnikama šaranja, što je izazvalo posebnu pažnju njihovih pratilaca.

Nakon što su uspešno završile posao, na svojim Instagramima pohvalile su se kreatorka Verica Rakočević, Kija Kockar, glumica Marija Karan, Ana Sević, Aleksandra Mladenović, Marija Mikić, Ana Korać i mnoge druge, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Slobi i Jeleni Radanović je ovo prvi Vaskrs u novoj kući u Višnjičkoj banji sa sinom Damjanom. Jelena se posebno potrudila oko praznične dekoracije, služila se tradicionalnim metodama, dok je novopečena supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, svoja jaja farbala u zlatno nakon čega su joj ruke bile potpuno isflekane, što je odmah podelila sa pratiocima.

Ni Helenu Topalović i Lunu Đogani trudnoća nije sprečila da uživaju u šaranju i kreativnost pokažu na delu.

Pixabay, ATA Images/Antonio Ahel
Luna Đogani, Ljuba Perućica, Marija Mikić, vaskršnja jaja

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike