Verica Rakočević pred 75. rođendan otkrila tajnu svog izgleda: Grli hrast, radi 100 čučnjeva dnevno, a evo šta izgovara svako jutro

15.03.2023

12:00

2

Ceo život je provela u ritualima, a ima posebnu tehniku za otpuštanje negativne energije

Verica Rakočević pred 75. rođendan otkrila tajnu svog izgleda: Grli hrast, radi 100 čučnjeva dnevno, a evo šta izgovara svako jutro
Verica Rakočević - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Modna kreatorka Verica Rakočević krajem marta puni 75 godina, što svojim izgledom ne može da potvrdi, jer zbog načina života i genetike izgleda mladoliko.

Kreatorka nikada nije pravila rođendanske proslave, jer smatra da su godine samo niz brojeva od rođenja do kraja života, koje treba ispuniti sadržajem i provesti ga s osmehom uz voljene ljude.

- Ceo moj život je u ritualima, tako da mi taj dan ni na koji način nije drugačiji od ostalih - započinje Verica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Verica Rakočević

Verica je sada otkrila svoju posebnu tehniku za otpuštanje negativne energije koju nakupi od ljudi.

- Grlim drveće u znak zahvalnosti i da bih otpustila negativnu energiju koju nakupim od ljudi. To radim kad se vraćam iz grada. Ispred kuće imam hrast, star više decenija. Kada ga prigrlim, osećam blagost koja je kod većine ljudi iščezla. Ujutro, čim se probudim, širom otvrim prozor i zahvalim Bogu i univerzumu na ovome što sam i što je moja porodica dobro, a uveče pred spavanje palim štapiće od tamjana - otkrila je Verica.

U osmoj deceniji kreatorka izgleda vrlo vitalno, te retko ko može da poveruje da ulazi u 76. godinu života. Sada je otkrila detalje održavanja svoje vitke linije i zdravog života.

- Radim sto čučnjeva dnevno, sklakove, trbušnjake, vozim steper, trčim avalskim šumama, zbog brzine misli samo pritiskom na akupunkturne tačke mogu da zaspim. Te tačke su na dlanu leve ruke u dnu šake sa strane i u sredini - priča kreatorka.

Milan Maricic/ATAImages
Verica Rakočević

Verica ističe da nije materijalista, te da pare samo kvare ljude, a kada bi dobila novčanu nagradu na lotou, podelila bi šakom i kapom.

- Ukoliko bih dobila četiri miliona evra na lotou sve bih odmah podelila deci, unicima, Veljku i prijateljima. Sitniš bh ostavila sebi. Velike pare ljude kvare.

Veljko Kuzmančević i Verica su nedavno bili na romantičnom putovanju u Egiptu, a kreatorka demantuje navode da je to putovanje bilo rođendanski poklon od njenog izabranika.

- To je bilo poslovno-turističko putovanje. Kod nas nema glamuroznih poklona u onom smislu kako to drugi rade. Glamurozno je provesti s nekim deset godina, a da vam je svako buđenje sa osmehom - zaključila je Verica za Story.

ATAImages/ Antonio Ahel
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike