Marija Karan sa bivšim mužem proslavila sinu sedmi rođendan: Naslednik na žurki nosi ogromnu zmiju oko vrata! (FOTO)

27.02.2023

11:04

0

Zavirite na bajkovitu rođendansku proslavu

Marija Karan sa bivšim mužem proslavila sinu sedmi rođendan: Naslednik na žurki nosi ogromnu zmiju oko vrata! (FOTO)
Marija Karan i Džoel Lubin - Copyright Profimedia

Naša proslavljena glumica Marija Karan, juče je svom sinu upriličila gala proslavu povodom sedmog rođendana, a delić bajkovite atmosfere podelila je na svom Instagramu.

Na rođendanskoj proslavi se pojavio i slavljenikov otac, Marijin bivši muž, Džoel Lubin.

Rođendanska dekoracija je oduševila Marijine pratice. Baloni su bili na sve strane, ogromna torta, a posebnu pažnju privukli su animatori sa divljim životinjama i fotografije Marijinog sina sa ogromnom zmijom oko vrata, a potom i orla. Atmosferu sa proslave možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Inače, Marija se 2014. godine udala za američkog agenta i producenta Džoela Lubina sa kojim je dobila sina Marka Lea, koji je juče napunio sedam godina.

U krugu porodice i najbližih prijatelja, Džoel i Marija su se u maju 2014. godine venčali u crkvi Ružici. Veliku pažnju tada je privukla britanska zvezda Rejf Fajns, koji je imao tu čast da kumuje. Idiličan dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od Džejsona Stejtmana.

Instagram printscreen/marakaran
Marija i Džoel sa sinom

Iako nije uspela da postane deo američkih blokbastera, naša glumica je svoje mesto našla u Holivudu i uživa među tamošnjom elitom. Marija je kućni prijatelj sa brojnim filmskim zvezdama, zahvaljujući profesiji bišeg muža.

Brak su okončali nakon šest godina ljubavi, a luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja je u njoj nastavila da živi sa sinom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike