Poznati Vaskrs dočekali na liturgiji: Mali Željko pobegao Ceci u gužvi, njena reakcija će vas iznenaditi! (FOTO)

16.04.2023

14:43

0

Ražnatovićevoj je društvo pored porodice pravila i kuma Viki Miljković

Poznati Vaskrs dočekali na liturgiji: Mali Željko pobegao Ceci u gužvi, njena reakcija će vas iznenaditi! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vaskršnja liturgija u Hramu Svetog Save okupila je veliki broj pravoslavnih vernika, među kojima su bile i poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, kao i politike.

Liturgiju je tačno u ponoć služio patrijarh srpski Porfirije u Hramu na Vračaru, uz sasluženje beogradskog sveštenstva. Pored ljudi sa estrade, na liturgiji su bili prisutni i ministri odbrane Miloš Vučević i Goran Vesić ministar građevinarstva i saobraćaja Ivica Dačić, ministar spoljnjih poslova.

Standardna postava pevača je i ovog puta veliki hrišćanski praznik dočekala u Hramu Svetog Save, a među njima su se našli i Violeta Viki Mijković, Ceca Ražnatović sa porodicom, Jovana Tipšin, kao i Aleksandar Aca Sofronijević, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Viki Miljković jedna je od pevačica koja ovaj praznik uvek dočekala u ovoj svetoj kući, a došla je u pretnji porodice, kao i njena kuma Ceca.

Ražnatovićeva već tradicionalno svaki veliki praznik dočeka na liturgiji, a najčešće su sa njom najbliži članovi porodice. Ovog puta društvo su joj pravili unuk Željko, sestra Lidija, sestričina Helena Ocokoljić i zet Predrag Ocokoljić.

Budući da je mali Željko veoma nestašan, i u Hramu je "pobegao" Ceci u gužvi, ali pevačica je odmah reagovala i umirila ga, što možete pogledati u galeriji koja sledi.

Podsetimo, Ražnatovići broje sitno do prinove u porodici, jer je Bogdani Ražnatović trmin za porođaj upravo sutra, na rođendan pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Inače, ispred kraljevske porodice na sinoćnoj liturgiji bio je i princ Filip Karađorđević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike