Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila do detalja šta se dešava u vili pevačice i njenog supruga: On je na sve spreman

19.02.2023

21:56

0

Nekadašnja pomoćnica, kaže da je pevačica uvek bila korektna prema svim zaposlenima

Kućna pomoćnica Seke Aleksić otkrila do detalja šta se dešava u vili pevačice i njenog supruga: On je na sve spreman
Seka Aleksić i Veljko Piljikić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Seka Aleksić je u Staroj Pazovi svila porodično gnezdo sa suprugom Veljkom Piljikićem. Daleko od gradske gužve i znatiželjnih pogleda, Seka uživa u braku sa svojim mužem i decom, a sa pratiocima neretko podeli i dogodovštine iz svoje svakodnevice.

Šta se dešava u četiri zida njihove kuće, to uglavnom samo oni znaju i svoju privatnost vešto skrivaju. Ipak, zaposleni na njihovom imanju, takođe imaju uvid u porodična dešavanja, tako je Sekina nekadašnja kućna pomoćnica otkrila kako zaista žive Seka i njen suprug. 

ATAImages/M. M.
Seka Aleksić

- Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikoga osim sebe. Pa ona je nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima - ispričala je bivša zaposlena. 

Nekadašnja kućna pomoćnica pevačice i njenog supruga kaže, da je Veljko pravi džentlmen i veliki radnik - te da svojim zaposlenima neretko pomaže u kućnim poslovima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Piljikić i Seka Aleksić

- Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje. O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna. Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak. Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi. Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila - ispričala je Sekina kućna pomoćnica, prenosi Story. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike