Prvi Uskrs sa ćerkom u novom domu: Marija Mikić pokazala prazničnu dekoraciju, nema čega nema! (FOTO/VIDEO)

15.04.2023

13:21

0

Pevačica će sledećeg meseca na svet doneti sina, ali od tradicije ne odustaje

Prvi Uskrs sa ćerkom u novom domu: Marija Mikić pokazala prazničnu dekoraciju, nema čega nema! (FOTO/VIDEO)
Marija Mikić - Copyright Marija Mikić/Privatna arhiva

Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić nedavno su se preselili u novi dom vredan skoro pola miliona evra, a sada će u njemu proslaviti i prvi praznik - Uskrs.

Pevačica, iako sa stomakom do zuba, nije propustila da ispoštuje tradiciju, pa je ofarbala jaja i sve dekorisala u prazničnom duhu. Ovome će se, nema sumnje, najviše obradovati njena naslednica Đurdđa, kojoj je ovo prvi Uskrs.

- Nedavno smo se preselili, još uvek ima posla oko uredjivanja, ali ono gde najviše provodimo vremena je sređeno tako da možemo da uživamo - kaže Marija za 24sedam.

- Volim praznike i raduje me što Uskrs provodimo u našem novom domu. Pogotovo što je ovo prvi Đurđin Uskrs, sve joj je to zanimljivo i šareno (smeh) - priča Mikićeva.

Pevačica je sa pratiocima na Instagramu podelila i svoju tehniku farbanja jaja, koja se mnogima dopala, a kako sve to izgleda u njenom domu pogledajte u videu koji sledi.

Podsetimo, kako je 24sedam već pisao, Marija i Jovan su se sa ćerkicom preselili nedaleko od Bežanijske kose, u kući iz jednog nivoa, američkog stila, a ono što im se najviše dopada je dvorište, pogotovo zbog dece. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike