Dragana Mirković i Mile Kitić nisu pričali celu deceniju: Danas poziraju nasmejani, a ovo je bio razlog njihovog sukoba (FOTO)

29.03.2023

23:40

0

Oboje su imali svoje verzije priče, a umesto da popričaju, prepucavali su se preko medija

Dragana Mirković i Mile Kitić nisu pričali celu deceniju: Danas poziraju nasmejani, a ovo je bio razlog njihovog sukoba (FOTO)
Dragana Mirković i Mile Kitić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Mirković i Mile Kitić su, pored još nekoliko velikih muzičkih zvezda, bili deo sastava "Južni vetar", koji je imao najposećenije koncerte u bivšoj Jugoslaviji, a i šire. 

Danas su njih dvoje u dobrim odnosima, ali to nije uvek bio slučaj. U jednom trenutku je došlo do zahlađenja među njima, a svako od njih je imao svoju verziju priče.

- Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio – pričao je Mile Kitić svojevremeno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mile Kitić

S druge strane, Dragana Mirković je otkrila da nije bilo ni govora o tome da bude gost, već da ju je Mile pitao da li bi njena DM televizija medijski podržala koncert. Na to je, kaže, pristala odmah, bez ikakvog interesa.

- Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg „Južnog vetra“. Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču - rekla je tada Dragana, pa otkrila zašto je htela da ispriča svoju stranu priče:

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković

- Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali – poručila je tada Dragana i dodala da je neprijatno iznenađena odlukom starijeg kolege da za koncert iskoristi slogan zajedničke pesme „Jači nego ikad“, a da je prethodno ne pita za saglasnost.

Odnos među nekadašnjim velikim saradnicima je tada praktično prekinut, a Mile Kitić je toliko bio ljut da je govorio da ga je Dragana za srce ujela. 

- Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Za mene ne postoji - pričao je Mile Kitić.

ATAImages/Antonio Ahel
Mile Kitić

Međutim, smrt Sinana Sakića, jednog od članova "Južnog vetra", promenila je sve. Mile i Dragana su, nakon decenije ćutnje, ponovo ostvarili kontakt, kako bi odali počast preminulom kolegi. 

- Nažalost, povod našeg viđanja je bio mnogo tužan, a što se Mileta i mene tiče, sigurna sam da bi uspostavili komunikaciju i mnogo ranije da smo imali prilike da se sretnemo. Sve nas iz "Južnog vetra" vezuje mnogo lepih uspomena, veliko i iskreno prijateljstvo, a to je mnogo jače od svega što se desilo u međuvremenu, što smo i pokazali – rekla je tada Dragana. 

Dragana Mirković/Privatna arhiva
Dragana Mirković

Mile je, pred kraj 2018. godine, došao i na snimanje novogodišnjeg programa DM televizije, što su mnogi tada shvatili da su njih dvoje definitivno zakopali ratne sekire.

Danas, njih dvoje su u i te kako dobrim odnosima, da čak zajedno i nastupaju, što se desilo nedavno, kada je Dragana objavila i njihovu zajedničku fotografiju na svom nalogu na Instagramu, na kojoj su oboje nasmejani.

Instagram printscreen/dragana_mirkovic
Mile Kitić i Dragana Mirković

Ovim su dokazali da pravo prijateljstvo ipak nema cenu, te da čak i kada se čini da nema mogućnosti za pomirenje i stvari deluju kao da ne mogu da se promene, to ipak može da se desi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike