Helena Topalović konačno otkrila pol bebe: Urnebesnim videom pokazala kako je reagovala na saznanje! (FOTO/VIDEO)

15.04.2023

14:51

0

Nije krila sreću

Helena Topalović konačno otkrila pol bebe: Urnebesnim videom pokazala kako je reagovala na saznanje! (FOTO/VIDEO)
Helena Topalović - Copyright Printscreen Instagram/helena_topalovic

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Helena Topalović trudna, a nakon nekoliko nedelja od saznanja 24sedam, Topalkova ćerka je na svom Instagramu i potvrdila trudnoću.

Ona je tom prilikom upriličila proslavu u svom velelepnom domu gde živi sa suprugom, Draganom Aleksićem. Priznala je da je u drugom stanju, međutim, pol bebe nije želela da otkrije javno.

Iako je proslava upriličena povodom otkrivanja pola bebe, Helena je tek sada obelodanila da nosi devojčicu, a kako je izgledalo kada je saznala da će dobiti nasladnicu, pogledajte u galeriju u nastavku teksta.

- Devojčica je - napisala je Helena uz emotikone srca, dok su se čestitke u komentarima samo nizale.

Očigledno da je Helena isplanirala da javnosti grandiozno predstavi pol bebe, budući da je za ovu priliku imala i posebno pripremljen stajling koji je njene pratioce ostavio bez daha. Roze haljina je istakla trudnički stomak, a Topalkova ćerka može da se pohvali odličnom linijom, što su joj i pisali u komentarima.

Podsetimo, budući deda, Milan Topalović Topalko, je nakon Heleine objave podelio radost sa nama i otkrio da će kao deda biti mnogo popustljiviji nego kao otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike