Luna i Marko otkrili sve o trudnoći i priznali da će se beba roditi na poseban datum: Mesecima znamo kako će se devojčica zvati! (FOTO)

06.04.2023

20:05

0

Đoganijeva je bila jako emotivna pred saznanje o ponovnom blagoslovenom stanju

Luna i Marko otkrili sve o trudnoći i priznali da će se beba roditi na poseban datum: Mesecima znamo kako će se devojčica zvati! (FOTO)
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright Printscreen/YouTube/ Sikter Tube

Pobednica "Zadruge 2", influenserka i pevačica Luna Đogani, nedavno je otkrila da je ponovo trudna, a vest o prinovi u porodici Miljković odjeknula je kao bomba.

Prvi koji su podelili radost sa Lunom i Markom bili su Lunini roditelji, Gagi Đogani i Anabela Atijas koji nisu krili oduševljenje zbog proširenja porodice.

Marko Miljković i Luna su sada iz porodičnog doma odgovarali na pitanja pratilaca na zajedničkom Jutjub kanalu i tom prilikom otkrili nepoznate detalje o Luninoj trudnoći, otkrivanju i održavanju iste, pa priznali da već mesecima znaju kako će se nova naslednica zvati.

Printscreen/YouTube/ Sikter Tube
Luna i Marko Miljković

Iako njihovi najbliži već neko vreme znaju za trudnoću, Miljkovići su sačekali pravi trenutak kako bi javno obelodanili srećnu vest.

- Ja sam u 14. nedelji. Sačekali smo da prođe taj rizičan period zbog situacije koja je bila ranije. Danas sam bila na pregledu i sa bebom je sve u redu. Prva tri meseca su mi protekla lagano. Sa Miom mi je baš bilo muka, sve do sad u ovoj trudnoći nisam imala mučnine. Par dana se osećam malo lošije. Ne vidite, ali ja imam dve groznice oko usana, bleda sam i umorna, kao da mi je naglo pao imunitet, pa me sve nešto muči. Moram da pijem vitamine - objasnila je Luna.

Đoganijeva priznaje da joj se ova trudnoća razlikuje od prethodne, a već za nekoliko nedelja saznaće i na koga druga mezimica liči.

- Drugačije je. Sa Miom sam putovala, spavala i odmarala, sad opet imam dete koje zahteva pažnju. Bebica je već porasla. Može da se vidi, mala je. Još uvek ne znamo na koga liči, ali za par nedelja biće i to - istakla je ona.

Par je otkrio da već mesecima unazad ima smišljeno ime za bebu, ali još uvek ga čuvaju u tajnosti. Ono što je sigurno, ako sve bude po planu, druga nasladnica će biti istog horoskopskog znaka kao tata Marko.

- Lunin termin je 7-10 dana posle mog rođendana. U svakom slučaju beba će biti najverovatnije isti horoskopski znak kao ja, vaga. Već nekoliko meseci znamo kako će nam se devojčica zvati, ali to ne želimo još uvek da otkrivamo - rekao je Marko, na šta se Luna nadovezala:

- Pravi prirodni termin za porođaj je 12. oktobar, baš kad je moj otac rođen. Tata je bio toliko srećan, neverovatno kako se sve poklopilo i mi smo bili iznenađeni - rekla je Luna.

Neposredno pred saznanje da je u blagoslovenom stanju, Luna je bila jako emotivna, međutim, nije ni posumnjala da je trudna.

- Nisam uopšte očekivala da sam trudna, imala sam sve simptome kao da sam u pms-u. Plakalo mi se, boleo me je stomak, jela sam, iskočile su mi bubuljice. Došla sam samo jedan dan i počela da plačem, a Marko me je pitao "Što si takva? Da nisi trudna?" Ja sam mislila nema šanse. Nagovorio me je da kupim tekst, jer je tvrdio da nisam sva svoja - objasnila je Luna na zajedničkom Jutjub kanalu.

ATA Images/Antonio Ahel
Luna Đogani

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike