Isplivala estradna tajna nakon 13 godina, a Severinin izgovor nasmejao region

04.04.2023

17:17

0

Hrvatska pevačica je poznata po duetima, a zbog jednog je zaratila i sa Karleušom

Isplivala estradna tajna nakon 13 godina, a Severinin izgovor nasmejao region
Severina Vučković i Ceca Ražnatović - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Danas je nakon punih trinaest godina u medijima odjeknula estradna tajna o kojoj javnost malo zna, a tiče se saradnje Severine Vučković i Cece Ražnatović.

Naime, svojevremeno se pričalo o Severininom i Cecinom duetu, a sada je otkriveno da je hrvatska pevačica odbila saradnju sa Ražnatovićevom.

Ništa ne bi bilo čudno da sama Severina u karijeri nema mnoštvo dueta i to uglavnom sa pevačima iz Srbije, među kojima su Saša Matić, Aleksandar Milić Mili, Edita Aradinović, Sajsi MC, Azis, Ljuba Stanković, Leon, Petar Grašo, Boris Novković i drugi...

ATAImages/Antonio Ahel
Severina i Ceca Ražnatović

Mnogi smatraju da bi duet sa Cecom bio pravi pogodak i veliki hit, međutim, Severina ipak ne misli tako. Fanovi su još 2010. godine pokrenuli peticiju u Hrvatskoj da Seve i Ceca ukrste glasove, na pitanje ankete "S kim biste voleli da Severina snimi duet" na hrvatskom portalu "Folk-novosti". Čak 32 odsto ispitanika glasalo je za Cecu, ali Severina nije želela da joj ponudi saradnju.

- U karijeri sam snimila dosta dueta, ali uvek s nekim povodom i sa meni dragim ljudima. Ceca i ja pevamo različitu vrstu muzike. Ne treba povezivati dve ličnosti samo zbog toga što su obe popularne - izjavila je tada Severina, prenosi Informer.

Severinina izjava bi bila validna da u karijeri nema duete sa izvođačima koji pevaju totalno drugačiju vrstu muzike, poput Sajsi MC, Leona i Saše Matića... 

Pexels/Antonio Ahel/ATA Images
Severina Vučković

Podsetimo, Severina je 2016. godine žestoko zaratila sa Jelenom Karleušom zbog krađe ideja, kada je snimila pesmu "Silikoni" sa reperkom Sajsi MC.

Karleuša je tada mesecima najavljivala kolaboraciju sa Sajsi na pesmi "Izabrane pevaljke", za koju je muziku radio popularni muzički dvojac iz Grčke "Beng la Deks". Saradnja je stopirana jer je Sajsi ukrstila glasove sa Severinom, nakon čega je Jelena žestoko izvređala Severinu na svom Tviter nalogu.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković i Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike