Urnebesan razgovor Cece i Anastasije: "Đubre jedno! Solidariši se sa nama!" Pevačica pokazala i zavejano dvorište (VIDEO)

04.04.2023

13:56

1

Dok jedna uživa u sunčanoj Sevilji, druga se probudila u zimskoj idili

Urnebesan razgovor Cece i Anastasije: "Đubre jedno! Solidariši se sa nama!" Pevačica pokazala i zavejano dvorište (VIDEO)
Ceca i Anastasija Ražnatović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Pixabay

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od onih kojoj se uopšte ne dopada zavejani Beograd u kom se probudila danas, jer je do nedavno uživala u pravom letu u Španiji. Pevačica je odlučila da svojoj ćerki Anastasiji Ražnatović pokaže sa čim se Srbija suočava u aprilu, dok ona uživa u sunčanoj Sevilji, pa tako i napravi dobar fazon.

Ceca se tako našalila sa svojom naslednicom koja neretko objavljuje snimke i fotografije sa plaže, te joj pokazala u kakvoj zimskoj idili ona "uživa" kod kuće.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija i Ceca Ražnatović

- Anastasija, a vi kako te? Mi imamo zimsku idilu, nadam se da se ne sunčaš jer se solidarišeš sa nama. Đubre jedno! - poručila je Ceca Ražnatović Anastasiji, koja je snimak odmah objavila na društvenim mrežama i nasmejala sve. 

Ceca je u videu pokazala i zavejano dvorište u njenom domu na Dedinju, što se zasigurno dopalo mnogima koji je vole i uvek žele da znaju kako izgleda prostor u kom boravi i šta radi.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović najviše svog vremena provodi u Sevilji, kod svog izabranika Nemanje Gudelja, sa kojim je pre nekoliko dana proslavila i godišnjicu veze

Ceca je nedavno, sa unukom Željkom, boravila kod njih u Sevilji, a Anastasija ih je vodila na razna mesta kako bi im pokazala lepote u kojima i ona sama uživa. 

Mnoge je oduševilo i to što su popularne majka i ćerka rešile da počaste i iznenade fudbalerovog vozača, kome su poklonile par patika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike