Petar Grašo napunio 47 godina: Severina i Nina Badrić ga ganule emotivnim čestitkama! (FOTO)

20.03.2023

13:33

0

Pevač se još uvek nije oglašavao povodom proslave

Petar Grašo napunio 47 godina: Severina i Nina Badrić ga ganule emotivnim čestitkama! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Popularni hrvatski pevač Petar Grašo danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, Grašo puni 47 godina, povodom čega se još uvek nije oglašavao na svojim društvenim mrežama.

Iako se Grašo nije oglašavao povodom proslave, njegove bliske kolege su mu uputile emotivne čestitke na svojim Instagramima, a prve su to uradile Severina Vučković i Nina Badrić.

Severina je objavila galeriju zajedničkih trenutaka sa Grašom, emotivnom čestitkom se obratila prijatelju i izazvala lavinu komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Prijatelji nam život čine još ljepšim,a teška vremena manje teškima…. Dragi moj prijatelju za tvoj rođendan želim ti sve najbolje, da budeš srećan k’o malo dete, da te ništa ne boli i da te život i dalje mazi i voli. Volim te - napisala je Severina u opisu fotografija.

- Ljubav je obostrana i ostaće tako dok postojimo. Uz tebe i sa tobom zauvik - napisao je Grašo ispod Sverinine emotivne čestitke.

Osim Severine, najlepše želje za divan dan pevaču je uputila i koleginica Nina Badrić.

- S tobom je najlepše dočekati zore putovati, pevati i smejati se! Da si mi zdrav, voljen i nasmejan još 100 godina i da ti ja pevam na tom rođendanu! Srećan mili moj - napisala je Nina Badrić uz niz fotografija sa pevačem.

- Još nas puno zora čeka draga moja... I sve ih jedva čekam - odgovorio joj je Grašo uz emotikon srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, ovo je Petru prvi rođendan otkako se ostvario u ulozi oca. Petar je u braku sa Hanom Huljić, a venčali su se 19. februara prošle godine u Splitu. Za njihovu ljubav saznalo se u oktobru 2020. godine, nedugo nakon što je pevač prekinuo 24-godišnju vezu s Danijelom Martinović. Petar i Hana su postali roditelji devojčice Albe, koju su nedavno i krstili.

Amir Hamzagic/ATAImages
Petar Grašo i Hana Huljić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike