Arhitekta Miro priznao u kakvom je odnosu sa Severinom: Jedna stvar ih je spojila!

09.03.2023

19:33

0

Otkrio istinu i stavio tačku na spekulacije

Arhitekta Miro priznao u kakvom je odnosu sa Severinom: Jedna stvar ih je spojila!
Severina Vučković - Copyright Instagram printscreen/severina

Danas je kao bomba u svim medijima odjeknula vest da je pevačica Severina Vučković uhvaćena u ludom provodu sa srpskim arhitektom Mirom Mesihovićem.

Naime, Severina je u jednom zagrebačkom klubu sa prijateljima i saradnicima bila na nastupu koleginice Ane Nikolić, a njen prisan odnos sa arhitektom izazvao je lavinu komentara, te su mnogi posumnjali da se radi o pevačicinom novom partneru.

Arhitekta Miro se sada oglasio i objasnio u kakvom su Severina i on odnosu, čime je stavio tačku na spekulacije javnosti.

- Severina je sigurno jedna od najznačajnijih osoba u regionu, jedna od najzgodnijih žena od Vardara do Triglava, no, nažalost, nismo ni u kakvoj vezi. Osim što delimo prijatelja Filipa Miletića njenog producenta. I još nešto, odlično smo se proveli u klubu u društvu s desetak drugih prijatelja - rekao je Miro Mesihović, prenosi Jutarnji.hr.

Inači, Severinine najveće ljubavi su uvek bili muškarci srpskog porekla, te je do pre dve godine bila u braku sa Igorom Kojićem, dok iz braka sa Milanom Popovićem ima sina Aleksandra.

Podsetimo, Severina se nedavno našla na meti osuda javnosti zbog pretećih poruka koje je upućivala srpskom patrijarhu Porfiriju.

Instagram printscreen/severina
Severina Vučković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike