"Nudili su mi 100.000 evra da uđem u rijaliti" Ljuba Stanković šokirao priznanjem, pa iznenadio odgovorom o Severini!

28.03.2023

16:02

0

Od njegovog trijumfa prošlo je dobrih 5 godina

"Nudili su mi 100.000 evra da uđem u rijaliti" Ljuba Stanković šokirao priznanjem, pa iznenadio odgovorom o Severini!
Ljuba Stanković - Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Pobednik dečijeg muzičkog takmičenja Ljuba Stanković, sa samo šest godina postigao je poveću popularnost među publikom, te je ubrzo snimio duet sa pevačicom Severinom, koji danas broji više desetina miliona pregleda. Nakon toga, povukao se iz medija, ali je nedavno odlučio da nastavi putem kojim je 2018. godine i krenuo.

Ljuba je sada progovorio o razlozima svog povlačenja, ali i o primamljivoj ponudi od tričavih 100.000 evra, koju je dobio ne bi li ušao u jedan rijaliti program.

- Istina je da sam dobio ponudio ponudu da uđem u rijaliti, tada sam baš mali, snimao sam pesmu sa Severinom. Želeli su da uđem, mom tati su ponudili 100.000 evra, ali on to nije dopustio. Rekao je: "Šta on tu ima da gleda? Kako se svađaju i tuku'". Meni to sve izgleda zanimljivo, dok se gleda putem malih ekrana, ali mislim da meni mesto nije tamo. Ne bih ušao ni sada, gledam svoj pravac, da što više budem u studiju i da radim na novim pesmama. Nisam više za bilo kakvo takmičenje, a ni za rijaliti - priča Ljuba, pa nastavlja o razlozima medijske ilegale.

Antonio Ahel/ATAImages
Ljuba Stanković

- Nije me bilo jedno vreme u medijima, nisam bio prisutan u novinama, ali sam vredno radio na novim pesmama. Bio sam u studiju. Imao sam nastupe i svoje solo koncerte po Australiji, Francuskoj i širom Evrope, nastupao sam sa sestrom Marinom.

Ljuba je nakon trijumfa u "Pinkovim zvezdicama" snimio duet sa splitkom pevačicom Severinom Vučković, a o toj saradnji ima samo reči hvale.

- Severina Vučković je prelepa i predivna osoba, bilo mi je baš lepo dok smo sarađivali, tu saradnju ću pamtiti, ostavila je na mene utisak. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Ljuba Stanković

On je, u daljem razgovoru, priznao da bi i te kako voleo da predstavlja Srbiju na "Evroviziji", ali se, tom prilikom, dotakao i negativnih komentara koje je, svojevremeno, dobijao.

- Bila je mala količina negativnih komentara, sve je to normalno. Sve velike zvezde imaju slična iskustva.  Bilo je toga, ali se ne obazirem na to, jer isključivo gledam samo svoj muzički pravac i muziku. Nisam reagovao niti sam se obazirao na te pretnje - zaključuje Stanković za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike