Severini preti stroga kazna zbog pretnji? Stigla zvanična presuda iz zagrebačke policije!

06.03.2023

19:46

0

Spekuliše se da pevačici preti i zatvorska kazna

Severini preti stroga kazna zbog pretnji? Stigla zvanična presuda iz zagrebačke policije!
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tužilaštvo u Zagrebu danas je navodno potvrdilo da je pevačica Severina Vučković počinila krivično delo nametljivo ponašanje, zbog čega joj, kako prenose mediji, preti kazna od tri godine zatvora.

Severina je pre dve godine navodno direktorki škole koju pohađa njen sin Aleksandar, Ljiljani Klinger slala preteće poruke, poput: "Zadavila bih te rukama babo", "Stara, šepava ružna babo", "Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla.", prenose mediji.

Direktorka Ljiljana je na to reagovala krivičnom prijavom Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske, nakon čega se i mejlom obratila direktno ministru Davoru Božinoviću. 

Severina, ATA Images/Antonio Ahel
Severina Vučković

- Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća - piše izmežu ostalog u Ljiljaninom mejlu.

Osim direktorke škole, Severinu je navodno, takođe zbog pretećeg i nametljivog sadržaja, tužila i bivša direktorka Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, Gordana Buljan Flander. Naime, Severina ju je navodno optužila da joj zajedno sa preko dvadeset ljudi otežava dobijanje starateljstva nad sinom.

Tada je policija dala obaveštenje

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlene Centra za socijalni rad Zagreb te će optužni predlog biti podnet Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - prenosi Republika.

Inače, Severina je poslednjih dana u domaćim medijima privukla veliku pažnju zbog pretećih poruka patrijarhu Porfiriju, zbog čega su je osudile i mnoge kolege iz Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike