Obnažena Karleuša prkosi snežnoj oluji u Beogradu: Vrelim kadrovima izazvala buru na internetu! (FOTO)

04.04.2023

15:59

5

Kod nje nema zime

Obnažena Karleuša prkosi snežnoj oluji u Beogradu: Vrelim kadrovima izazvala buru na internetu! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Beograđane je danas nakon dolaska proleća i učestalog lepog vremena iznenadila snežna vejavica, te su zimske jakne, kišobrani i duboke cipele ponovo u upotrebi, uprkos preranom odlaganju.

I dok su mnogi iznenađeni snegom u aprilu, pevačica Jelena Karleuša prkosi meteorološkim promenama, te na svom Instagramu uveliko kači niz izazovnih fotografija u bikiniju sa raznih egzotičnih destinacija.

Karleuša je inače poznata kao neko ko voli da prkosi sistemu i svemu što je okružuje, te njeni potezi često izazivaju lavinu reakcija i veliku pažnju javnosti, zbog čega su joj mediji svojevremeno dali nadimak "Mala od skandala".

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

Čini se da to Karleuši ne smeta, a deluje kao da uživa u oprečnim komentarima i buri hejta na Tviteru, jer tviteraše svojim stavovima i namernim poterzima često dovodi do ludila, zbog čega je gotovo svakodnevno ima u svim medijima uprkos diskografskoj pauzi od skoro jedanaest godina.

I dok publika željno iščekuje njen jedanaesti studijski album "Alfa", koji je najavila za leto ove godine, u galeriji u nastavku teksta možete uživati u Jeleninim vrelim fotografijama sa egzotičnih destinacija u bikiniju, koje su bez sumnje izazvale najjače reakcije kod snažnijeg pola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike