Bivši muž Nine Badrić postao otac drugi put: Preduzetnik i njegova izabranica odlučili su se za neobično ime!

17.03.2023

12:47

0

Pevačica se od njega razvela 2009. godine

Bivši muž Nine Badrić postao otac drugi put: Preduzetnik i njegova izabranica odlučili su se za neobično ime!
Nina Badrić - Copyright ATAImages/ A.A.

Bivši muž hrvatske pevačice Nine Badrić, Bernard Krasnić dobio je drugo dete sa suprugom Laticom Ivanišević Krasnić, prenose tamošnji mediji.

Iako su na brak stavili tačku pre više od 10 godina, pa i pored činjenice se nakon braka sa Hrvaticom ponovo oženio, on je domaćoj javnosti još uvek i samo poznat kao njen nekadašnji partner.

Bernard je drugu sreću pronašao je s Laticom Ivanišević, s kojom se venčao 2015. godine, a sada imaju i veliki razlog za slavlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Naime, par je dobio drugo dete, ćerku i dali su joj ime Nea.

Latica je lepu vest podelila na društvenim mrežama. Bernard i Latica već imaju sina kog su dobili u junu pre 6 godina, a uzimajući u obzir da oboje zaziru od medija, o njihovu privatnom životu ne zna se mnogo toga.

Bernard se nedavno pojavio u javnosti, i to u društvu sina Ivice Todorića, Ante, a povod je bila komemoracija Miroslava Ćire Blaževića.

Podsetimo, Nina i Bernard zaljubili su se kada je njoj bilo 29, a njemu 23 godine. Verili su se nakon dve godine veze u Dubrovniku, te venčali četiri godine kasnije.

Pevačica je nedavno održava koncert u Beogradu, u MTS dvorani, a publika je uživala u hitovima hrvatske pevačice, čija karijera traje više decenija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike