Petar Grašo ju je ostavio posle 24 godine ljubavi, a ona mu sad našla zamenu: Ovo je novi dečko Danijele Martinović! (FOTO)

04.03.2023

12:50

1

Sreću pronašla pored kriminalističkog inspektora

Petar Grašo ju je ostavio posle 24 godine ljubavi, a ona mu sad našla zamenu: Ovo je novi dečko Danijele Martinović! (FOTO)
Danijela Martinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Poznata Splićanka, Danijela Martinović, 24 godine bila je u vezi sa kolegom Petrom Grašom, koji ju je ostavio i oženio Hanu Huljić sa kojom je nešto kasnije dobio i ćerku Albu.

Regionalna javnost je bila zatečena ovakvim ishodom, a nedavno je odjeknula vest da i Danijela uživa u novoj ljubavnoj romansi sa inspektorom Josipom Plavićem, koji ima jednu ćerku iz prvog braka.

- Nisam se nadala da će moj ljubavni život biti zanimljiv javnosti. Malo me je sve to zateklo - rekla je kroz smeh Danijela.

ATAImages/Z. Milutinović
Danijela Martinović

- Predivno nam je. Zaista želim da se svi osećaju onako kako se ja osećam sad - poručila je Martinovićeva.

Do sudbonosnog susreta je došlo pre godinu dana, kada je Danijela prijavila krađu identiteta na internetu, a Josip je uspeo da reši slučaj i osvoji njeno srce.

- Danijela i Josip su super par. Oboje su veliki pozitivci, otvorenog uma. Njega znam, ima desetak godina, kada se razveo. Nijednu ružnu reč tad nije rekao o bivšoj supruzi, a ponosan je na ćerku koju imaju. Danijelu isto znam godinama. Ona i Josip jako slični i zato mislim da odgovaraju jedno drugom, iako možda na prvu izgledaju potpuno različito, kao nebo i zemlja, ona sitna i plava, peva domaću muziku, a on snažan i jak, pravi roker - rekao je ranije njihov zajednički prijatelj, prenosi 24sata.hr.

 

 

Inače, kriminalistički inspektor Plavić privatno voli rok muziku, a takav mu je i imidž i način života. Naočare su neizostavan deo njegovog stajlinga, kao i pocepane farmerke i mnoštvo kožnih narukvica i prstenja. Već godinama oko vrata nosi krst. Voli da svira gitaru i veoma je uspešan u tome.

- Mogu da kažem da je super lik. Danijela je isto na prvu jako simpatična i draga te mi je jasno da se između njih dvoje stvorila hemija - rekla je Plavićeva poznanica.

ATAImages/ A.A.
Danijela Martinović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike