Severina slaba na Srbe: Ovo je misteriozni muškarac s kojim se Vučkovićeva grlila na nastupu Ane Nikolić! (FOTO)

09.03.2023

18:31

0

Ludo se provodila sa srpskim arhitektom

Severina slaba na Srbe: Ovo je misteriozni muškarac s kojim se Vučkovićeva grlila na nastupu Ane Nikolić! (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Instagram printscreen/severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković sinoć je iz publike u jednom zagrebačkom klubu podržala nastup i promociju nove pesme koleginice Ane Nikolić

Severina je uživala u Aninim hitovima, a osvanula je i fotografija iz bekstejdža koja mnogo govori o njihovom odnosu, te možemo zaključiti da se pevačice vole i poštuju.

Instagram printscreen/milovanstijovicc
Ana Nikolić i Severina Vučković

Severina je Anin nastup pratila iz posebne lože, gde su joj društvo pravili dugogodišnji saradnik Filip Miletić, menadžer Tomislav Petrović, prijatelj Davor Grgin i misteriozni muškarac koji je u društvu pevačice privukao veliku pažnju. Bili su prisni i ludo su se zabavljali uz Anine hitove, a mnogi su posumnjali da je u pitanju novi Severinin partner.

Reč je o arhitekti Miru Mesihoviću, a on je prema pisanju hrvatskih medija iz Srbije, baš kao Severinini bivši partneri, Milan Popović i Igor Kojić. Njihov odnos je još uvek misterija za javnost, a u provodu su delovali veoma prisno.

Instagram printscreen/miromesihovic
Miro Mesihović

Severina i Miro su delovali zaljubljeno, grlili su se, gledali, a ona mu je u više navrata šaptala na uho. Fotografija sa Instagrama njenog producenta Filpa dodatno je podgrejala sumnje, što možete videti u galeriji u nastavku teksta.

Naime, Miletić je podelio stori Mesihovića, na kome je tagovan sa Severinom, što ih ponovo dovodi u kontekst mogućeg para, što još uvek niko od njih nije demantovao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike