Petar Grašo i Hana Huljić krstili ćerku u tajnosti: Sprema se velika proslava na kojoj će biti i popularna pevačica!

19.02.2023

13:52

0

Hana i Grašo porodični ručak nakon krštenja ćerke Albe su imali u petak, a večeras navodno prave veliku proslavu istim povodom

Petar Grašo i Hana Huljić krstili ćerku u tajnosti: Sprema se velika proslava na kojoj će biti i popularna pevačica!
Hana Huljić i Petar Grašo - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Hana Huljić i Petar Grašo su navodno u petak, 17. januara, u strogoj tajnosti u Splitu krstili svoju ćerku Albu. Iako je krštenje bilo planirano za 19. januar, na datum kada su se venčali, što je kasnije potvrdio i Tonči Huljić.

Hana i Grašo su se predomislili u poslednji momenat i ceremoniju krštenja obavili u strogoj tajnosti, kako bi sačuvali privatnost do koje oboje jako drže. Kako prenose hrvatski mediji, nakon krštenja, ručak za najuži krug porodice i kumove bio je organizivan u tamošnjem restoranu.

Ipak, velika fešta i proslava krštenja neće izostati. Večeras je organizovana proslava krštenja s ostalim kolegama i prijateljima u jednom restoranu.

Amir Hamzagic/ATAImages
Petar Grašo i Hana Huljić

Restoran "Adriatic" na Sustipanu bivši je restoran porodice Grašo, a u njemu su 19. februara prošle godine Petar i Hana slavili i svadbu.

Kako prenose hrvatski mediji, na večerašnjoj proslavi bi trebalo biti oko 200 zvanica, među kojima su i poznata lica sa estrade, hrvatski pevači Joško Čagalj Jole (51) i Jelena Rozga (45). 

Porodica Grašo ostala je u dobrim odnosima s novim vlasnikom restorana u kojemu često organizuju privatne proslave. 

24sedam/Mladen Mijatović
Petar Grašo i Hana Huljić

Podsetimo, Hana i Grašo su se 19. februara 2022., pre tačno godinu dana, zakleli na večnu ljubav crkvi Svetog Dominika u Splitu. Pet meseci kasnije dobili su čerku Albu, koju su nedavno krstili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike