Hanu i Petra jedna stvar posebno vezuje: Mnogo volimo da diskutujemo o tome!

28.01.2023

09:35

0

Pevač sa zadovoljstvom otkriva koja su im zajednička interesovanja

Hanu i Petra jedna stvar posebno vezuje: Mnogo volimo da diskutujemo o tome!
Hana Huljić i Petar Grašo - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Hana Huljić i Petar Grašo važe za jedan od omiljenih poznatih parova. Gde god da se pojave zajedno, privlače ogromnu pažnju. U razgovoru s jednim domaćim medijima, pevač je otkrio koja su njihova zajednička interesovanja, pa o čemu često razgovaraju i uživaju.

- Postoji jedna ljubav koja nas vezuje, a to je muzika. Ona je magistrar kompozicije, ozbiljno školovana - ističe za „Pink.rs" Grašo i dodaje da je Huljićeva i te kako otvorena za razne druge žanrove i da ih savršeno razume:

- Doduše, otvorena je i za pop i bilo kakvu vrstu muzike, pa o tome volimo da diskutujemo - ističe on koji se, pak, nikakvih posebnih rituala ili amajlija ne pridržava u karijeri.

Šta više, naziva ih „malim tenzijama".  

- Srećan sam što nisam opterećen takvom vrstom dodatnih malih tenzija. Mislim da su takve stvari otežavajuća okolnost. Postoje mali rituali i zahtevi. Kada putujemo u druge gradove postoje stvari koje nas čine opuštenim, a to su detalji vezani za hranu, garderobu - nabrajao je Petar, za kog se zna koliko voli ribolov.

Hana Huljić i Petar Grašo, ATAImages / Milan Maričić
 

Govoreći o svom hobiju, u poznatom maniru, otkrio je da li pre vraća ulov u more ili donosi na trpezu.

- Svi su ribolovci lažovi, samim tim šta god budem rekao, dodaću 30 odsto težine. Uhvatio sam dobre komade ribe. Ja sam lignjolovac, ne vraćam je u more. Radujemo se što je sa nama na brodu, a sledeća destinacija joj je rerna - izjavio je Grašo za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike