Petar Grašo ugrizao obožavateljku za nogu! Isplivao hit snimak koji je ostavio sve u šoku (VIDEO)

05.02.2023

09:23

0

Obožavateljka je pevaču prišla na sceni

Petar Grašo ugrizao obožavateljku za nogu! Isplivao hit snimak koji je ostavio sve u šoku (VIDEO)
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Nastupi hrvatskog pevača Petra Graša su i te kako posećeni, a obožavateljke su te koje se utrkuju za karte na njegovom nastupu. Poslednjih dana je u javnost isplivao snimak sa jednog od Grašovih nastupa koji je za tren oka postao viralan, zbog jednog pevačevog poteza.

Naime, on je uradio nešto što niko ne bi ni mogao da pretpostavi. Tokom nastupa, on je ugrizao jednu obožavateljku za nogu, a ovaj snimak je se brzinom munje proširio društvenim mrežama. 

 

 

Mnogi su zaprepašćeni ovim potezom hrvatskog pevača, a na snimku se vidi da obožavateljka stoji na bini pored Petra on joj prilazi i grize je za nogu, a uz to je i nasmejan. Postavlja se pitanje zbog čega se Grašo odlučio na ovaj potez, ili je to bila zapravo želja i ideja voditeljke, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Petar Grašo i Hana Huljić venčali su se u februaru 2022. u Splitu, a kruna njihove ljubavi je ćerka Alba koju su dobili u julu iste godine. Hana svog supruga prati na koncertima, kada god je to moguće, a beogradska publika je imala priliku da je vidi i kada je Grašo imao koncert u Beogradskoj areni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike