Ana Nikolić i Dara Bubamara zakopale ratne sekire nakon žestokih prozivki: Jeftine provokacije!

13.03.2023

12:51

0

Pevačicin potez samo nekoliko dana kasnije šokirao javnost

Ana Nikolić i Dara Bubamara zakopale ratne sekire nakon žestokih prozivki: Jeftine provokacije!
Ana Nikolić i Dara Bubamara - Copyright Pexels/Antonio Ahel ATA Images

Taman kad smo pomislili da je planuo novi estradni rat nekadašnjih prijateljica, Ana Nikolić i Dara Bubamara spustile su loptu i stavile tačku na sukob, koji jedva da je i počeo.

Naime, nakon niza afera sa Darinom novom pesmom "Koka roka", Ana Nikolić je priznala da joj je tekstopisac iste, Milan Laća Radulović, takođe nudio istu pesmu, čijim tekstom se skandalizovala, pa prokomentarisala da ne može da veruje da bi to neko otpevao.

- Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla "Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto - izjavila je Ana, prenosi Kurir.

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Bubamara se neprijatno iznenadila nakon ove izjave, te je hitno otpratila Anu sa Instagramu, nakon čega je usledila salva Nikolićkinih šaljivih objava u kjima je tagovala upravo Daru, uz njene popularne hitove.

- Ja ne mogu da se raspravljam... I na jeftine provokacije padam - napisala je Ana Nikolić, a potom uz Darino ime dodala emotikon srca, što je Dara podelila na svom profilu i ponovo zapratila Anu, čime su zakopale ratne sekire.

Inače, sporna pesma "Koka roka" koju je pokojni tekstopisac Milan Laća Radulović prodao Dari, prvenstveno je pisana za Jelenu Karleušu, što je 24sedam prvi saznao. Karleuša je nakon naših poziva na svom Instagramu objavila i dokaze, gde se u njenoj prepisci sa Laćom može videti prvobitna verzija teksta pisanog sa Jelenu, našta je Dara burno reagovala.

Pexels/Instagram
Dara Bubamara i Jelena Karleuša

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike