Dara Bubamara otpratila Anu Nikolić s Instagrama! Ono što je rekla o pesmi „Koka roka" ne može da joj progleda kroz prste? (FOTO)

11.03.2023

21:55

0

Bile su u sasvim korektnim odnosima, a sada im predviđaju novi estradni „rat"

Dara Bubamara otpratila Anu Nikolić s Instagrama! Ono što je rekla o pesmi „Koka roka" ne može da joj progleda kroz prste? (FOTO)
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara „zaratila" je s Anom Nikolić, bruje domaći mediji, otkako se pročulo šta je Ana rekla za pesmu „Koka roka", koju je Dara nedavno predstavila javnosti.

Upitana o istoj, naime, pevačica je pred „sedmom silom" bila izjavila:

- Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla „Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali, eto.

Očito, Bubamara nije želela da se s njom javno prepucava. Neprijatno iznenađena ovom reakcijom, napominje izvor za „Pink.rs", jer tako nešto od Nikolićeve nikako nije očekivala, rešila je da jednostavno sve „iskulira". Ubrzo zatim, međutim, „nestala" je s njene liste „folovera", dok Ana nju na Instagramu i dalje prati.

Dara Bubamara, Instagram screenshot / darabubamara_official
 

- Dara se baš neprijatno iznenadila kada je čula šta je Ana rekla za njenu novu pesmu. To je od nje najmanje očekivala, jer su dobre. Baš joj je bilo bez veze što joj je javno ispljuvala pesmu, rekla: „Ne mogu da shvatim da to neko može da peva, mislila sam da to niko neće snimiti". Ipak, nije želela da produbljuje ništa, rešila je da iskulira, a ne da se „mrači", jer je pesma stvarno napravila „bum", u trendingu je i pravi lom gde god Dara peva - kazao je insajder za pomenute medije želeći, pak, da ostane anoniman.

Ana Nikolić, Instagram screenshot / ananikolicofficial
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike