Dara Bubamara udarila žestoko na Karleušu! Snima pesmu koju je Laća napisao za Jelenu: Treba joj marketing jer ne postoji nigde!

10.02.2023

08:11

7

Nije štedela dojučerašnju blisku drugaricu

Dara Bubamara udarila žestoko na Karleušu! Snima pesmu koju je Laća napisao za Jelenu: Treba joj marketing jer ne postoji nigde!
Dara Bubamara i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Matija Stanisavljević/Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara juče je škakljivim stihovima najavila svoju novu pesmu kontroverznog naziva "Koka roka", koju potpisuje nedavno preminuli tekstopisac, Milan Laća Radulović, a koju je prevashodno, pisao za njenu doskorašnju prijateljicu Jelenu Karleušu.

Naime, kako je 24sedam saznao, pre više od godinu dana, sin Marine Tucaković napisao je tekst namenjen dugoočekivanom albumu pop dive, te joj ga je tada i predočio. Jelena kada je demo verziju čula, "odbila je numeru, jer je smatrala da je pesma debilna".

Tragom informacije da je "Koka roka" trebalo da pripadne njenoj rivalki, kontaktirali smo Daru, koja je te navode demantovala, ne štedeći Karleušu:

Printscreen/Instagram/karleusastar/darabubamara_official
Jelena Karleuša i Dara Bubamara

- To su gluposti. Pesmu smo zajedno Laća i ja radili kod mene kući, a muziku je radio Dejan Kostić. Strašno je i žalosno što takve priče kruže, a dečko je preminuo. Pritom svi znaju u kakvim su oni odnosima bili i kakvo je mišljenje imao o njoj. To verovatno njoj sada treba marketing, pošto ne postoji nigde. Klasična ona, hoće da se uhvati za nešto, kako bi ušla u priču - bila je oštra Novosađanka, da bi potom prokomentarisala da li je u kontaktu sa kolegnicom:

- Ne, mi ne kontaktiramo, neću uopšte da pričam o Jeleni, mene ona ne zanima - zaključuje Bubamara.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, obratili smo se Jeleni, koja je ostala nedostupna za komentar.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Podsetimo, odnos dveju pevačica decenijama unazad je na relaciji toplo-hladno. Njihov sukob i afera "kako Dara od Radojka?" godinama je punio novinske stupce, te bio glavna tema po estradnim kuloarima. Palo je tu mnogo teških reči, da bi se neposredno pred Bubamarin koncert kolegnice pomirile, a kao kruna pomirenja, bilo je Jelenino gostovanje na Darinom koncertu u "Štark areni". Godinama su se družile i podržavale jedna drugu, da bi do prekida prijateljstva, navodno, došlo zbog Darine izjave.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Dara Bubamara

Naime, Bubamara je u jednoj emisiji pričala o takmičenju "Zvezde Granda" i rekla kako je, po njenom mišljenju, žiri odličan.

- Izdvojila bih Cecu koju volim mnogo i pozdravljam. Bez nje ništa - rekla je Dara.

Isečak iz emisije, Dara je podelila kao svoju Instagram priču, a navodno ju je Jelena, nakon toga otpratila na toj platformi, da bi nedugo zatim i prvi put javno progovorila na tu temu. Ona je tada krajnje staloženim i mirnim tonom istakla da je Dari pomogla kada joj je bilo jako teško u životu i da za tim uopšte ne žali, te da joj apsolutno ništa ne zamera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike